Hallo, ik ben Arjen
lid sinds September 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: man

Leeftijd: 33

28 jaar. Hobby\\\'s: koken, film en muziek, veel buiten zijn. Leer graag nieuwe dingen en probeer op alles een positieve kijken te hebben.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben niet zo\\\'n grote liefhebber van vis
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Mijn reizen
Oproepen

Samen eten (koken) in Amsterdam

Arjen, Amsterdam
2019-09-30

Bekeken: 516

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Ik woon nu bijna een jaar in Amsterdam. Ben dichter bij mijn werk gaan wonen. Een sociaal leven heb ik vooral in de rest van het land. Inmiddels heb ik in Amsterdam een leuke vriendin, maar ben ook op zoek naar een eigen sociaal leven in Amsterdam. Het lijkt me leuk om met een klein groepje eens in de zoveel tijd samen te eten, of roulerend bij elkaar te komen eten en zo onze ideeën en inspiraties met elkaar te delen op het gebied van eten en koken. 

Ik ben zelf eind twintig en het lijkt me leuk wat leeftijdsgenoten te ontmoeten met dezelfde interesses. Ik heb een fulltime baan en zou het leuk vinden wat gelijkgestemden te kunnen ontmoeten via deze site. 

Lijkt het je leuk om een clubje op te richten, dan hoor ik dat graag!

https://www.eetclub.nl

Gezellige eetclub in omgeving Woerden en Utrecht (20/30 jaar)

Karlijne & Yannick, Woerden/Utrecht
2021-12-17

Bekeken: 886

Aangemeld: 2

Gereageerd: 2

Hoi allemaal,

Wij zijn Karlijne en Yannick (beiden 28 jaar) en we willen graag een eetclubje oprichten in de omgeving Woerden en Utrecht. We houden van koken en het lijkt ons leuk om met anderen onze hobby te delen. Uit eten gaan vinden we ook leuk! We werken beiden full time en zoeken een gezellig groepje om in de weekenden mee af te spreken. Naast koken, bakken en lekker eten, houden we van reizen en vinden we het leuk om recepten uit het vakantieland te maken. Lijkt het jullie ook leuk om af en toe in het weekend af te spreken? Laat dan een reactie achter :)
Groetjes, Karlijne

Nieuwe mensen leren kennen in Amsterdam

Lise , Amsterdam
2019-10-24

Bekeken: 514

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Hoi!

Mijn naam is Lise, ik ben 27 jaar en woon inmiddels een klein jaartje in Amsterdam.
Ik heb mijn bachelor en master in twee andere steden gedaan, waardoor mijn vrienden over heel Nederland wonen. Ik mis hierdoor de (spontane) afspraakjes in Amsterdam zoals samen koken, borrelen, leuke tentjes te ontdekken en een feestje pakken. Het lijkt me leuk om met mensen van dezelfde leeftijd samen te komen die hier ook open voor staan.
Daarnaast lijkt het me ook leuk om een af en toe met een club te wandelen en goede gesprekken te voeren. Verder geen bergschoen taferelen o.i.d., en het lijkt me leuk om dan na het wandelen te genieten van een (welverdiend) glas wijn!

Who is in?

P.s. Ik ben geen keukenprinses, maar met een groepje lijkt het me leuk om uitgebreid te koken en tafelen!

Gezelligheid in Amsterdam

Martin, Amsterdam
2019-12-03

Bekeken: 826

Aangemeld: 10

Gereageerd: 1

Hi!

Ik ben Martin, 27 jaar en woon/werk sinds een tijdje in het mooie Amsterdam! Het lijkt me leuk een eetclub op te richten waar de focus niet alleen ligt op samen eten, maar ook op gezelligheid, borrelen en nieuwe mensen leren kennen. Daarom ben ik op zoek naar nieuwe leden, die van gezelligheid houden en het leuk vinden dingen te ondernemen. Bijvoorbeeld: uit eten gaan, ergens iets drinken etc. De bedoeling is om af en toe af te spreken.  

Lijkt het je leuk ook een keer mee te borrelen? Stuur mij dan even een berichtje met wat informatie over jezelf (en eventueel je telefoonnummer zodat we een groepsapp kunnen maken)

PS: Je krijgt geen notificatie wanneer je een berichtje terugkrijgt, hou de website dus goed in de gaten!