Hallo, ik ben Willem de Haas
lid sinds October 2019
your image

Woonplaats: Deventer

Geslacht: man

Leeftijd: 27

Ik ben Willem de Haas. 25 jaar oud. Ik ben alleenwonend in Deventer op dit moment. Bezig met een eigen onderneming Ik houd enorm van koken en uiteten gaan. Het liefste wat ik eet is Aziatisch, maar ik ben ook niet vies van de Spaanse, Italiaanse of Marokkaanse keuken. Ik kook wat ik al ken, maar ook houd ook van nieuwe dingen proberen te maken van het internet. Voor de rest kijk ik graag voetbal, speel ik tafeltennis, houd ik van reizen en drink ik graag een borrel in de stad. Ik ben een hele sociale jongen die nieuwe mensen wil ontmoeten en nieuwe gerechten wil proberen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben halfzijdig verlamd aan de linkerzijde van mijn lichaam. Ik draag een Brace om mijn linker been voor de afwikkeling van mijn voet. Ik doe en kan bijna alles , doe alleen alles met rechts en ondersteuning van links.
Kookniveau
Ik wil graag experimenteren in de keuken en samen met de eetclub nieuwe gerechten en stijlen uitproberen.
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Topkoks
Kooktijdschriften
Mijn reizen
Oproepen

Opzoek naar een gezellig Eetclubje

Willem de Haas, Deventer
2022-05-29

Bekeken: 211

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Beste eet en kook liefhebbers, Ik ben 25 jaar en woon in Deventer. Ik ben bezig om een eigen onderneming op te zetten en houd enorm van uiteten en koken. Voor de rest houd ik van reizen,voetbal kijken, wijn en nog meer haha. Ik hoop een eetclub te vinden of een paar mensen waar ik zo af en toe een lekker avondje kan borrelen met heerlijk eten. Heb je interesse, graag reageren Tot dan!

Mensen gezocht om lekker mee te koken en te borrelen natuurlijk!

Willem de Haas, Deventer
2019-10-04

Bekeken: 595

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Ik ben Willem 23 jaar. Ik ben alleenwonend in Deventer.  (verdere informatie op mijn profiel.)

 

Ik hoop hier 1,2 of 3 personen te vinden om samen eens in de zoveel tijd te koken. Mijn voorkeur gingen uit naar 1 keer in de 2 weken. Ik zou graag nieuwe gerechten willen koken en ook vooral proeven. Ik lust vrijwel alles en hoop ook veel verschillende keukens langs zien te komen. 

Mijn verwachtingen zijn dan ook dat er gezellige, leuke en lange avonden gaan onstaan, waarbij er heerlijk multiculureel wordt gekookt en veel over eten gaat, maar ook of andere dingen hoor haha.

Als dit je leukt lijkt, neem een kijkje op mijn profiel en laat een bericht achter!

https://www.eetclub.nl