Hallo, ik ben Hester
lid sinds October 2019
your image

Woonplaats: Den Haag

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Ik woon en werk (als architect) sinds ca. een half jaar in Den Haag. Omdat ik Den Haag nog niet goed ken lijkt het mij leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen. In mijn vrije tijd onderneem ik graag veel dingen (dagje weg, concertje, museum,etc.) en ik ben graag sportief bezig. Een kookclub lijkt mij ideaal om af en toe de tijd te nemen om leuke nieuwe recepten uit te proberen!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben vegetariër en vind het ook leuk om af en toe veganistische gerechten te proberen. Ik vind het geen probleem om rekening te houden met allergieën of dieetwensen van andere mensen!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Oproepen

Eetclub Den Haag (en omgeving)

Hester, Den Haag
2022-10-30

Bekeken: 260

Aangemeld: 0

Gereageerd: 6

Lieve mensen, Ik ben Hester, 29 jaar en woon sinds de zomer in Den Haag. Hiervoor heb ik altijd aan de andere kant van het land gewoond en daardoor is mijn netwerk hier beperkt. Het lijkt mij ontzettend leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen die wat meer in de buurt wonen! Qua activiteiten kan het koken zijn, maar gewoon borrelen of iets anders gezelligs is natuurlijk ook top. Ik ben zelf geen moeilijke eter, maar ik eet wel vegetarisch. Een 'clubje' met een aantal dames zou ideaal zijn, maar stuur vooral ook een berichtje als je het nu al gezellig vindt om iets te gaan ondernemen ;)! Groetjes Hester

https://www.eetclub.nl