Hallo, ik ben Machteld
lid sinds October 2019
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32

Hoi! Mijn naam is Machteld, ik ben 28 jaar en dol op koken en bakken. Het lijkt me leuk middels deze hobby nieuwe mensen te leren kennen. Gezellig borrelen of roulerend een kookavond houden bijv :)
Alles wat we moeten weten over jou?
- docent middelbaar onderwijs - gek op koken én bakken - kan enorm genieten van een goed glas wijn
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Mijn reizen
Oproepen

Borrel/kookclubje voor dames uit de regio Arnhem/Nijmegen

Machteld, Arnhem
2019-10-26

Bekeken: 574

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Hi dames,

 

eerder al een oproepje geplaatst maar kan deze zelf niet meer terug vinden. Ben nog opzoek naar dames van rond de 25/35 uit regio Arnhem/Nijmegen die willen aansluiten bij een gezellig groepje om af en toe mee te borrelen/koken en op die manier nieuwe mensen te leren kennen. Ik hoor graag van jullie! stuur je even een berichtje bij interesse? :)

Liefs, Machteld

Kookclubje omgeving Arnhem met dames van rond de 25/35

Machteld, Arnhem
2019-10-25

Bekeken: 520

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hi ladies uit omgeving Arnhem! 

Mijn naam is Machteld, ik ben 28 en ik ben gek op bakken en koken maar de meeste mensen in mijn omgeving niet zo haha.. om die reden ben ik op zoek naar dames van rond de 25/35 die ook van koken (en wijntjes drinken) houden en eens in de zoveel tijd (bijv 1x per maand) roulerend af willen spreken om deze hobby vorm te geven. Ik sta open voor allerlei soorten keukens. Wat betreft het koken; een beetje low-key, vooral voor de gezelligheid dus. Maar ik wil ook graag nieuwe dingen leren! Dit alles uiteraard onder het genot van een wijntje ;) het lijkt me leuk een groepje bij elkaar te verzamelen en op deze manier ook nieuwe mensen te leren kennen. Ik hoor graag van jullie!

https://www.eetclub.nl

Lekker wijnen in arnhem (25+)

So

Sophie , Arnhem
2019-09-17

Bekeken: 468

Aangemeld: 5

Gereageerd: 0

Wij zijn drie meiden en op zoek naar wat meer gezelligheid in Arnhem. We zijn alle 3 net verhuist naar Arnhem. Sophie (26), woont sinds een jaartje in Arnhem, Lisanne (27), verhuist in oktober naar Arnhem en Leonie (28) woont sinds half jaar in Arnhem. 

We houden alle drie van borrelen, festivals, lekker eten en kletsen.

We zouden het leuk vinden om met een aantal meiden maandelijks af te spreken om gezellig met elkaar te koken en te eten. Dit hoeft niet per se een culinair hoogstandje te zijn ;). En als mensen het leuk vinden een keer naar een festival of de kroeg in wijntjes drinken. Lijkt dit je leuk, ben je tussen de 25 en 31 jaar, wonend in Arnhem stuur ons een berichtje!