Hallo, ik ben Hester
lid sinds October 2019
your image

Woonplaats: Amersfoort

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 34

Sinds anderhalf jaar woon ik in Amersfoort, samen met mijn vriend. Mijn vrienden/vriendinnen wonen allemaal verder weg en het lijkt me heel leuk om ook in Amersfoort mensen te hebben om mee uit eten te gaan, wat te gaan drinken na werk, samen te eten etc. Mijn kookkunsten zijn zeer beperkt, maar ik vind het wel leuk om wat uit te proberen als er mensen komen. Verder hebben we twee katten en een jonge hond, dus mensen die zin hebben in een wandeling zijn ook van harte welkom!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben niet zo van schaaldieren, mosselen vooral. Maar wie weet zijn er bereidingen die ik wel probeer ;)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Samen eten (of drinken) in Amersfoort

Hester, Amersfoort
2019-11-07

Bekeken: 557

Aangemeld: 2

Gereageerd: 1

Hallo!

Mijn naam is Hester, ik ben 30 jaar. Inmiddels woon ik anderhalf jaar in Amersfoort, waar ik samen ben gaan wonen met mijn vriend. Mijn vrienden wonen verspreid over het hele land, maar helaas niemand in Amersfoort. Het lijkt me gezellig om mensen te leren kennen om spontaan iets mee af te kunnen spreken, de kroeg in te gaan, te koken/eten enzovoorts.

Mijn kookkunsten zijn nog niet heel ver ontwikkeld, ik heb een paar standaard gerechten die ik graag maak maar als er mensen komen, vind ik het ook leuk om iets nieuws uit te proberen. 

Ik werk gedeeltelijk bij huis, zing in een bandje, probeer het sporten weer op te pakken maar sinds de verhuizing kom ik nog niet echt in het ritme (wat inderdaad iets zegt over hoe lang ik niet gesport heb ;-). Ik doe wel eens per week aan yoga en heb een jonge hond, dus loop regelmatig in het bos.

Lijkt het je leuk om iets af te spreken? Dan hoor ik graag!

 

https://www.eetclub.nl

Eetclubje in Amersfoort

Ellen, Amersfoort
2019-10-28

Bekeken: 659

Aangemeld: 10

Gereageerd: 1

Hoi,
Mijn naam is Ellen, ben 26 jaar en woon sinds een half jaar in het mooie Amersfoort. Mijn vrienden wonen verspreid over het land en spontaan afspreken of plannen is lastig. Het lijkt mij leuk om hier in Amersfoort mijn sociale netwerk uit te breiden. Samen eten, een (speciaal)biertje/wijntje drinken, spelletjes spelen en af te spreken voor andere leuke dingen in Amersfoort.

Naast mijn werk probeer ik twee keer per week richting de sportschool te gaan en af en toe nog hard te lopen (is inmiddels ook alweer twee weken geleden...). Ik kan impulsieve acties hebben en wordt vrolijk van gezelligheid, goede gesprekken en veel lol. Lijkt het jou leuk om eens te kijken wat mogelijk is? Stuur mij een berichtje en misschien zitten we binnenkort met een aantal te borrelen, gezellig!

Uiteraard is het hoofdingrediënt van het eetclubje lekker eten!!