Hallo, ik ben Anke
lid sinds October 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Hi! Mijn naam is Anke en ik ben 25 jaar. Ik woon sinds in augustus in Amsterdam en ben in Utrecht met mijn master bezig. Omdat ik hiervoor in Groningen heb gestudeerd en daar mijn sociale kringetje had, zou ik het heel leuk vinden mijn sociale netwerk in Amsterdam/Utrecht uit te breiden. Ik mis het hebben van een vriendinnen groep om de hoek, waarmee ik gezellig koffie kan drinken, borrelen of spontaan mee kan stappen. Tot snel! Liefs, Anke
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet geen vlees, maar af en toe wel vis!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Oproepen

Borrelclubje Amsterdam

Anke, Amsterdam
2020-07-18

Bekeken: 478

Aangemeld: 6

Gereageerd: 5

Lieve meiden!

Ik ben Anke, 25 jaar en woon inmiddels een jaartje met veel plezier in de Pijp. Ik ben bezig met mijn master in Utrecht en heb daar al een hele leuke eetclub gevonden. Ik heb mijn sociale leventje dus iets meer in Utrecht opgebouwd en heb vriendinnen verspreid over het land wonen. Ik mis momenteel heel erg het hebben van een vriendinnen club om de hoek voor het spontane borrelen, koffie drinken en stappen. Er zijn nog zoveel leuke tentjes en plekken die ik hier wil ontdekken! ;-)

Het lijkt mij erg leuk eens in 2 weken te eten/borrelen en daarnaast spontaan af te spreken. Ben je rond de 25 jaar, afstuderend/(begin) werkend en woon je in Ams, stuur mij een berichtje!

Hopelijk zien we elkaar snel!

Liefs, Anke

https://www.eetclub.nl