Hallo, ik ben Romy
lid sinds October 2019
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 28

Hi! Ik ben Romy en ben 27 jaar. Woon nu 4,5 van jaar in Utrecht en werk als vmbo docente in Amersfoort. Daarnaast volleybal ik en hou ik van goed en lekker eten. Tapas, sushi en Mexicaans vind ik erg lekker! Mijn kookkunsten zijn niet optimaal, maar hou van de lange tafelgesprekken en een goed glas wijn!
Alles wat we moeten weten over jou?
Een echte alles-eter!
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Sociale Media
Mijn vrienden
Oproepen

Gezellige borrel- en eetclub!

Romy, Utrecht
2019-10-29

Bekeken: 655

Aangemeld: 7

Gereageerd: 3

Hallo! Ik ben Romy en ik ben 24 jaar oud. Vorig jaar verhuisd naar Utrecht voor mijn afstudeerstage. Inmiddels ben ik afgestudeerd en werk ik als vmbo-docent. Mijn vrienden wonen verspreid over het land en daarom lijkt het mij leuk om mijn netwerk uit te breiden in Utrecht. Daarbij vind ik het altijd erg leuk om verschillende gerechten en restaurants te proberen!

Ik hou van lekker eten en probeer mijn kookkunsten te verbeteren. De lange natafel gesprekken vind ik altijd erg interessant, maar vooral erg gezellig! Daarnaast vind ik het ook erg gezellig om een kroegje in te duiken of speciaal biertjes te drinken. Het lijkt mij erg leuk om een eetclub(je) te starten en ééns in de maand af te spreken!

Nog wat informatie over mijzelf; ik speel twee keer per week volleybal, hou ontzettend van wandelen (door Utrecht), goede wijnen en goede gesprekken!

Spreekt dit jou aan, reageer dan onder dit bericht!

Lots of love,

Romy

https://www.eetclub.nl