Hallo, ik ben Daniëlle
lid sinds November 2019
your image

Woonplaats: Almere

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 38

Ik woon sinds februari in Almere en ken eigenlijk nog geen leeftijdsgenoten uit de omgeving. Vandaar dat ik op zoek ben naar contacten uit de buurt om gezellig mee te koken, ergens wat te gaan eten/drinken, een spelletjesmiddag te doen of lekker creatief te freubelen. Het lijkt het me leuk om een eetclubje te beginnen om gezellig samen te koken, van elkaars kookkunsten te genieten en misschien eens een kookworkshop te volgen. Mijn hobby\\\\\\\'s zijn koken, spelletjes spelen, gamen, films, lezen, muziek, creatief zijn op diverse beeldende vlakken en leuke activiteiten ondernemen als uit eten gaan, shoppen en workshops volgen. Ik zou dus graag in contact komen met leeftijdsgenoten (ik ben zelf 33) uit omgeving Almere die van lekker eten houden en zin hebben om regelmatig gezellig wat af te spreken voor iets leuks!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben allergisch voor groene asperges en houd niet van bleekselderij verder ben ik in voor alle keukens en vind ik het leuk om met smaken te experimenteren!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Sociale Media
Kooktijdschriften
Websites en Blogs
Oproepen

Gezellig creatief eetclubje in omgeving Almere

Daniëlle , Almere
2019-11-29

Bekeken: 481

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Ik woon sinds februari in Almere en ben op zoek naar leuke contacten uit de omgeving om leuke activiteiten mee te doen. Het lijkt het me leuk om een eetclubje te beginnen om regelmatig gezellig samen te koken/eten, van elkaars kookkunsten te genieten en misschien eens een kookworkshop te volgen. Daarnaast ben ik ook in om gezellig samen, een spelletjes- of een creamiddag te doen en om er eens op uit te gaan. Mijn hobby's zijn koken, spelletjes spelen, lezen, films, muziek en creatief zijn op diverse beeldende vlakken.

Ik zou dus graag in contact komen met leeftijdsgenoten in of tegen de dertig (ik ben zelf 33) uit de buurt van Almere die het leuk vinden om samen gezellig te koken, van eten te genieten en eventueel andere leuke activiteiten te doen!

https://www.eetclub.nl