Hallo, ik ben Marieke
lid sinds December 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

Na een tijdje in Budapest te hebben gewoond is het tijd voor Amsterdam! Helaas ken ik hier nog niet veel mensen en daarom lijkt het mij leuk om eens in de zoveel tijd samen te eten, te borrelen/ festivals te bezoeken etc!
Alles wat we moeten weten over jou?
nvt
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Kooktijdschriften
Mijn reizen
Oproepen

Eet/borrel/ feest en alles d’r tussen in club. Amsterdam

Marieke, Amsterdam
2023-08-17

Bekeken: 337

Aangemeld: 0

Gereageerd: 9

Twee jaar geleden heb ik via de eetclub een leuk groepje meiden leren kennen (vriendinnen inmiddels!!) en zou het enorm gezellig vinden om weer een eetclub te starten. 

Het koken is er destijds niet van gekomen, het is vooral borrelen en festivals geworden, met af en toe een avondje koken. Ik zou het dus meer een all-round clubje noemen ivp kookclub hah:) 

Lijkt het je leuk om een nieuwe eetclub te starten dan hoor ik dat graag! 

https://www.eetclub.nl

Gezellige eet/stap club voor vrouwen tussen de 22 en 28 in Amsterdam

Dj

Djoeke, Amsterdam
2020-02-20

Bekeken: 593

Aangemeld: 5

Gereageerd: 0

Ik ben Djoeke, een vrouw van bijna 24 jaar. Ik woon in Amsterdam en werk in Utrecht. Graag wil ik nieuwe mensen leren kennen in het prachtige Amsterdam en daarom lijkt het mij leuk om met een stel vrouwen een eetclubje op te richten. We kunnen er ook lekker op uit gaan naar festivals of het park. Tijdens het eten kunnen we nieuwe receptjes proberen en maakt iedereen een eigen gerecht. Onder het genot van een lekker drankje kunnen we dan goede gesprekken hebben. Who's in? 

Gezelligheid gezocht!

Laura, Amsterdam
2019-11-04

Bekeken: 513

Aangemeld: 5

Gereageerd: 2

Hallo! Ik ben Laura, 33 jaar en woon sinds kort in Amsterdam. Ik kom oorspronkelijk uit Breda en ben hierheen verhuisd om te gaan samenwonen met mijn vriend. Ben blij met deze stap en geniet ook echt van deze stad!  Mijn vriendinnetjes zie ik nog regelmatig maar ik ga daarvoor vaak naar Breda. Hier in de buurt ken ik nog niet veel mensen, vandaar mijn oproepje! Ik zou het heel leuk vinden om mensen te leren kennen om samen te eten/ koken maar een wijntje/ theetje buiten de deur sla ik ook niet af! Ik werk als stewardess dus ik kan ook vaak doordeweeks overdag bijvoorbeeld!