Hallo, ik ben Iris Harbers
lid sinds December 2019
your image

Woonplaats: NIJMEGEN

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 36

Hi! Mijn naam is Iris en ik ben 32 jaar. Sinds 1,5 jaar ben ik vanuit de omgeving Utrecht verhuist naar Nijmegen. Hier woon ik met mijn man en 2 hondjes. Het zou mij erg leuk lijken om andere mensen via deze weg te leren kennen! Een hapje/drankje thuis of in de stad. Het gaat mij vooral om de gezelligheid.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik hou erg van reizen en daardoor ook nieuw eten te leren kennen!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Sociale Media
Oproepen

Gezelligheid/borrelen in Nijmegen e.o.

Iris Harbers, Nijmegen
2020-02-22

Bekeken: 773

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Hi allemaal,

Sinds 1,5 jaar woon ik in Nijmegen vanuit de omgeving van Utrecht. Ik zou het onwijs leuk vinden om hier nieuwe mensen te leren kennen!

Ik ben 32 jaar en ik woon samen met mijn man en 2 hondjes.

Gek op reizen, nieuwe culturen ontdekken, lekker eten, bakken, goede series bekijken, luister veel muziek (concerten), en nog veel meer haha.

Het lijkt me leuk om vooral wisselend bij elkaar thuis of af en toe in de stad een keer wat te drinken/eten. Een avond bordspellen enz.. Het gaat mij vooral om de gezelligheid!

https://www.eetclub.nl

Gezelligheid gezocht Nijmegen

Sietske, Nijmegen
2019-11-20

Bekeken: 709

Aangemeld: 2

Gereageerd: 6

Hoi, ik ben Sietske, 34 jaar en sinds 3 jaar woonachtig in Nijmegen-noord met mijn vriend en 3 kids. We zijn hierheen verhuisd vanuit Utrecht    naar een voor ons dus nog onbekend stad. Daarom lijkt het me leuk om in contact te komen met andere dames die hier ook in de buurt wonen (Nijmegen noord, elst, bemmel,lent , Nijmegen stad) en het leuk vinden om samen te eten (koken of juist uiteten), en/of koffie/thee te drinken, thuis of juist in de stad. Het gaat mij vooral om de gezelligheid en het contact! Stuur mij een berichtje als je dit leuk lijkt.