Hallo, ik ben Ellen v B
lid sinds December 2019
your image

Woonplaats: Amersfoort

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 25

Hi, Voor de liefde ben ik neergestreken in Amersfoort. Sinds +- één jaar woon ik samen met mijn vriend in deze stad. Oorspronkelijk kom ik uit Nijmegen, mijn studie heb ik in Utrecht gevolgd en in de Domstad heb ik altijd met veel plezier geleefd. Hier in 033 mis ik toch wat gezelligheid en leuke contacten van mijn eigen leeftijd. Momenteel werk ik fulltime en onregelmatig op de webredactie van een grote krant in Amsterdam. In mijn vrije tijd haal ik plezier uit het koken van nieuwe gerechten, een film kijken in De Lieve Vrouw/ het Louis Hartlooper, een speciaalbiertje/ wijntje drinken in de stad of dansen op een feestje/ festival. Lijkt het je leuk om eens samen (ergens) te eten of een drankje te doen in Amersfoort? Dan hoor ik het graag! Liefs Ellen
Alles wat we moeten weten over jou?
Geen speciale dieetwensen, vind het altijd leuk om iets nieuws uit te proberen. Verder fan van de Aziatische keuken (denk aan Vietnamees, curry\\\\\\\'s of sushi).
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn reizen
Oproepen

Gezelligheid in Amersfoort

Ellen v B, Amersfoort
2019-12-16

Bekeken: 264

Aangemeld: 6

Gereageerd: 4

Hi Amersfoorters,

Ondanks dat ik hier nu een jaar of anderhalf woon, zou ik aan 'verre' vrienden of collega's niet echt de leuke cafeetjes, barretjes of restaurants kunnen aanbevelen. Dat komt ook omdat ik mijn vrije tijd voor veiligheid kies en vooral spendeer in mijn vertrouwde omgeving in Utrecht of Nijmegen. 

Én daar moet maar eens verandering in komen. Het lijkt mij leuk om op een ongedwongen manier een gezellig netwerk dichterbij op te bouwen. We zouden natuurlijk eens samen kunnen koken, maar de stad in gaan voor een borrel of koffietje lijkt mij ook een puik plan! 

Hoor graag van je,

Liefs Ellen

https://www.eetclub.nl