Hallo, ik ben Chantal
lid sinds December 2019
your image

Woonplaats: Groningen

Geslacht: vrouw

Hoi! Ik ben Chantal, ik ben 29jaar en sinds februari woon ik weer in Groningen. Ik hou ontzettend van koken en nog veeeeel meer van eten ;) Daarnaast hou ik van reizen (momenteel op wereldreis), wandelen, sporten en films kijken. Het lijkt mij erg leuk (en best een beetje spannend!) om nieuwe mensen te leren kennen om samen mee te koken, sporten of gewoon een gezellige avond mee te hebben.
Alles wat we moeten weten over jou?
Er zijn maar weinig dingen die ik echt niet lekker vind. Ik ben alleen niet zo’n liefhebber van vis.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Mijn reizen
Oproepen

Gezocht: mede foodies uit Groningen

Chantal, Groningen
2019-12-18

Bekeken: 448

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hoi allemaal,

Mijn naam is Chantal, ik ben 28 jaar en ik woon vanaf februari 2020 weer in Groningen. Ik heb de HBO opleiding Small business and retailmanagement 3 jaar geleden afgerond en ik ben voor mijn terugkomst in Nederland weer op zoek naar een baan.

Ik ben momenteel op wereldreis en heb daar een aantal keer een kookcursus gevolgd en nu lijkt het me erg leuk om thuis ook met een groepje te experimenteren met nieuwe ingrediënten en combinaties. En dit hoeven geen culinaire hoogstandjes te zijn, als het maar lekker is!

Naast koken en natuurlijk eten ;) hou ik van reizen, sporten, wandelen en borrelen. Ook ben ik gek op extreem grote koppen thee! 

Spreekt dit je aan? Dan kijk ik uit naar je bericht! 

 

https://www.eetclub.nl

LEUKE MEIDEN ZOEKEN LEUKE MEIDEN

Ju

Judith, Groningen
2020-01-12

Bekeken: 599

Aangemeld: 4

Gereageerd: 3

Hoi allemaal,

Wij zijn Sanne, Amarins en Judith. Sinds een jaar hebben wij een eetclubje met elkaar. Omdat onze eetclub inmiddels wat kleiner is geworden zijn wij opzoek naar 2 leuke nieuwe meiden die zich bij ons eetclubje willen voegen. Vaak spreken wij af op de vrijdagavond (1 keer per maand). 

Wij zijn allemaal tussen de 25 - 30 jaar. We wonen allemaal in Groningen en houden van lekker eten. Alle 3 zijn we werkend in de hulpverlening. 

We zijn op zoek naar leuke meiden rond dezelfde leeftijd die in de stad wonen en het leuk vinden om af en toe samen te koken (liefst niet al te moeilijk en met teveel dieetwensen), eten, maar ook spelletjes te spelen e.d.

Lijkt het jou leuk om bij ons eetclubje te komen? Stuur ons een berichtje!