Hallo, ik ben Ivana & Laura
lid sinds December 2019
your image

Woonplaats: Apeldoorn

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Hi, wij zijn Ivana en Laura (28 jaar) en vanuit Image & Lifestyle organiseren wij leuke dagjes uit voor vrouwen. Bekijk onze oproep(en) en we ontmoeten jou graag!
Alles wat we moeten weten over jou?
Twee beste vriendinnen die graag met andere vrouwen erop uit gaan!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Oproepen

Leuk dagje uit voor vrouwen!

Ivana & Laura,
2021-09-16

Bekeken: 336

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hallo lieve vrouwen, wij zijn Ivana en Laura (28 jaar) en vanuit Image & Lifestyle organiseren wij leuke dagjes uit voor vrouwen. Door onze eigen behoefte aan verbinding kwamen we op het idee om onszelf en andere vrouwen met elkaar te verbinden, leuke dingen te gaan doen en vanuit daar wellicht nieuwe vrienden te maken. Daarom organiseren wij leuke dagjes uit voor vrouwen. We gaan dit door heel Nederland doen, steeds op een andere plek en elke keer zullen we andere uitjes bedenken. Ons volgende uitje is een stadswandeling met leuke opdrachten/spelletjes door Zwolle samen met een High Tea. Dit willen we op de volgende data doen:

 

- Zondag 26 september

- Vrijdag 1 oktober

- Vrijdag 8 oktober

- Zondag 10 oktober

 

Afhankelijk van de aanmeldingen kiezen we één of meerdere dagen. De kosten inclusief eten en drinken zijn € 44,-. Het lijkt ons leuk om jou te ontmoeten, dus laat het ons weten als je hier bij wilt zijn. Stuur ons een berichtje, mail naar: info@imagelifestyle.nl of App naar 0611309592 en laat weten welke dag(en) jij kunt. Meer informatie krijg je dan later van ons. Iedereen is welkom (ook zonder QR-code).

Liefs,

Ivana & Laura

https://www.eetclub.nl

Nieuwjaarsborrel 2020

Ivana, Apeldoorn
2020-01-05

Bekeken: 695

Aangemeld: 9

Gereageerd: 5

Hi, wij zijn Laura en Ivana, 27 jaar en wij komen uit Apeldoorn. Ons goede voornemen voor 2020 is om meer leuke acitiviteiten te ondernemen met nieuwe vriendinnen van ongeveer onze leeftijd. Daarom organiseren wij graag een nieuwjaarsborrel in januari. Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn en om met ons iets leuks te gaan doen? Laat het ons weten, dan zullen wij binnenkort wat organiseren.

Groetjes, 

Laura & Ivana