Hallo, ik ben Marjolein
lid sinds December 2019
your image

Woonplaats: Hoofddorp

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 33

Hoi, ik ben Marjolein! Ik ben 29 jaar en kom uit Hoofddorp. Ik werk met veel plezier als docent en onderzoeker en ben vooral druk bezig met het schrijven van een proefschrift (everyone needs a hobby..) Als ik niet aan het schrijven ben (of last heb van writer’s block/werkontwijkend gedrag vertoon), dan ben ik buiten aan de wandel (altijd met podcast of muziek aan), in de bioscoop, in het theater (cabaret liefhebber), taarten bakken in de keuken, in de sportschool of op een muziekfestival. Als glutenvrij noob (coeliakie since 2019) zit ik middenin een culinaire ontdekkingsreis en is het toch wel noodzaak geworden om mijn goed verstopte kooktalent aan te boren en een warme groep met gelijkgestemden te vinden!
Alles wat we moeten weten over jou?
Als het in het water heeft gezwommen, gekropen of gelegen, dan lust ik het niet.. Tenzij het tonijn in een sushi rol is :)
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Glutenvrij
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Oproepen

Hoe je glutenvrij eet en je toch nieuwe vrienden maakt

Marjolein, Haarlem(mermeer)/Amsterdam en omstreken
2019-12-29

Bekeken: 514

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Ik kreeg dit jaar Hoe je glutenvrij eet en toch je vrienden houdt cadeau voor mijn verjaardag (Ja, mijn familie heeft soms last van humor). Dan kun je natuurlijk zeggen: Ik knal dat boek open en ik ga mijn huidige vriendenkring bekeren tot mijn glutenvrije evangelie, maar eigenlijk vind ik dat een beetje zielig: niet zozeer voor mijn vrienden, maar voor mijzelf; want ja, dan weten we wel wie er voortaan in de keuken staat om wonderen te verrichten om iets op tafel te toveren dat ondanks de afwezigheid van gluten (en dus against all odds) toch wel te eten is (word ik moe van!)

Ik eet nu een jaar glutenvrij en ben op zoek naar een glutenvrije posse (ze schijnen te bestaan: er zijn zelfs t-shirts met gluten free squad op het internet te bestellen, but lets not get ahead of ourselves).

Woon je in de buurt van Hoofddorp (een stukje reizen voor een gezellige avond vind ik ook geen bezwaar!) en hou je van gewoon een avondje gezellig met vrienden, eens in de ca. 6 weken?  Het lijkt me leuk om een glutenvrije(!) eetclub te starten! Vind je dat ook?! Aarzel dan niet en plaats een reactie bij deze oproep.

https://www.eetclub.nl