Hallo, ik ben Charlotte Gankema
lid sinds December 2019
your image

Woonplaats: Tietjerk

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 28

Ik ben Charlotte. Ik ben 24 jaar en ik woon sinds kort met mijn vriend in het dorp Tytsjerk, vlakbij Leeuwarden. Ik kom zelf niet uit Friesland maar ik werk sinds kort in Leeuwarden. Mijn hobby's zijn reizen, paardrijden, borrelen en wandelen met mijn hond. Het lijkt me leuk om aan te sluiten bij een eetclub om nieuwe contacten op te doen. Ik ken namelijk nog niet zo veel mensen in de omgeving. Het lijkt me ook leuk om andere dingen samen te doen zoals borrelen op een terras. Ik kan zelf helemaal niet goed koken maar ik houd wel van lekker eten en wijnen. Ik vind koken overigens wel leuk en ik ben bereid om mijn best te doen!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben enkel allergisch voor sesamzaad en aan koriander heb ik een hekel. Beide daarom not-done. Verder ben ik niet kieskeurig, echt niet.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Oproepen

Gezelligheid gezocht in en nabij Leeuwarden!

Charlotte Gankema, Leeuwarden
2020-01-03

Bekeken: 429

Aangemeld: 5

Gereageerd: 0

Hoi! Ik ben Charlotte en ik ben 24 jaar. In juni ben ik afstudeerd als social worker en sinds september woon ik in Tytsjerk en werk ik in Leeuwarden. Omdat ik in Leeuwarden en omgeving nog weinig mensen ken lijkt het mij leuk om een eetclubje te beginnen. Af en toe bijvoorbeeld spelletjes doen, terrasje pakken of uit eten gaan met een groepje lijkt mij ook erg leuk. Lijkt jou dit ook leuk? Meld je dan aan voor mijn eetclub! 

https://www.eetclub.nl