Hallo, ik ben Danique
lid sinds December 2019
your image

Woonplaats: Soest

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Ik verwacht dat we met elkaar een gezellige tijd tegemoet zullen komen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Afgestudeerd als pedagoog, werkende als pedagogisch medewerker in Bilthoven :). Ik woon in Soest in mijn eigen flatje, en probeer zo veel mogelijk uit het leven te halen. Minimaal 2 keer in de week bezig met hockey, dat doe ik sinds 1,5 jaar en heb het erg naar mijn zin. Daarnaast probeer ik ook nog te voetballen en hardlopen.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik haal inspiratie uit...
Sociale Media
Mijn reizen
Oproepen

In elke stad, een eetclub

Danique, Soest
2020-02-03

Bekeken: 381

Aangemeld: 1

Gereageerd: 1

Dag lieve mensen,

Zoek jij ook nog gezellige mensen om eens samen mee uit eten te gaan, of samen te koken / spelletjes te spelen? Meld je dan nu aan! Ik ben namelijk op zoek naar nieuwe vriendschappen die het leven weer een stukje gezelliger maken! Door de jaren heen zijn er veel vrienden verhuisd door heel NL wat afspreken lastig maakt en ik vaker alleen de avonden doorbreng.

Niets geheel onbelangrijk een stukje over mij

Ik ben Danique, 26 jaar woonachtig in Soest. Ik ben afgestudeerd als pedagoog en werk in de kinderopvang. Daarnaast ben ik 2 tot 3 keer per week te vinden op het hockeyveld dat ik sinds 2 jaar doe. Naast hockeyen, hou ik ook van voetballen en badmintonnen. Ik hoop dat dit je aanspreekt en je open staat voor een nieuw avontuur :).

 

liefs!

https://www.eetclub.nl

Utrechtse AvontUren

Johanan, Utrecht
2020-01-28

Bekeken: 1299

Aangemeld: 20

Gereageerd: 9

We zijn op dit moment al met een hele leuke groep. We zouden het leuk vinden als er nog maximaal 5 mensen aansluiten. Welkom dus :)


Hi avonturiers,

Samen met mn beste vriendin besloot ik zojuist impulsief om deze club op te richten. We merken namelijk dat als je richting de 30 komt, de avonturen je niet meer komen aanwaaien. En dus moet je zelf initiatief nemen. Wij willen dan ook niet burgerlijk gaan koken met elkaar, maar juist op pad. De stad verkennen. Want onze stad is prachtig. En heeft heel veel mooie plekken en activiteiten. We gaan het avontuur opzoeken. We leggen ons niet neer bij het feit dat steeds minder vrienden nog beschikbaar zijn door werk en kinderen. We zoeken elkaar op, verzamelen de leukste en avontuurlijkste Utrechters in deze club en gaan het leven nog mooier maken dan ie al was. Sluit je aan en geef je leven een nieuwe dimensie! Stuur even een berichtje, het liefst met je nummer zodat we je kunnen toevoegen aan de WhatsApp groep.

Eetclub Amersfoort en omstreken.

Simone Kuipers,
2020-01-03

Bekeken: 588

Aangemeld: 11

Gereageerd: 0

Na 3,5 jaar in het buitenland ben ik weer in terug in Nederland, en heb een appartementen in het stadscentrum van Amersfoort.

omdat ik hier vrijwel niemand ken en vriendschappen na 3,5 jaar verwaterd zijn, zoek ik een leuke club waar ik ongeveer 1 keer per maand een avond je mee kan koken en recepten mee kan uitwisselen.

 

ook houd ik van gezelschapsspelletjes of het uitproberen van leuke lunch en diner plekken. 

Gezellig samen eten en wijn drinken

Richard, Amersfoort
2019-12-29

Bekeken: 491

Aangemeld: 5

Gereageerd: 0

Hoi!

Mijn naam is Richard en ik woon nu al een aantal jaar in Amersfoort. Ik ben 33 en woon samen met mijn vriendin. Mijn vrienden wonen verspreid door Nederland en daarom ben ik op zoek naar een gezellige eetclub in Amersfoort. Het lijkt me ook gezellig om spontaan iets af te spreken, de kroeg in te gaan of een gezelschapsspel te spelen.

Ik houd van verschillende kookstijlen: Indonesisch, Italiaans, Frans, Indisch. Ik probeer geregeld nieuwe recepten en de smaak van nieuwe keukens te ontdekken.

Lijkt het je leuk om iets af te spreken dan hoor ik het graag!

Groeten,

Richard