Hallo, ik ben Michelle van der Heijden
lid sinds January 2020
your image

Woonplaats: Eindhoven

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 34

Hoi! Ik ben Michelle, over 2 maanden 30 jaar en woon in Eindhoven. Ik heb behoefte om nieuwe vrouwen te leren kennen die op mij lijken in de omgeving van Eindhoven tussen de leeftijd van 27 en de 39 jaar. Mocht je jonger zijn, maar toch jezelf herkennen in mijn omschrijving is dat ook prima. Iemand die niet alle 5 de doordeweekse dagen werkt, omdat ik ook wel eens doordeweeks met iemand wil afspreken en wil lunchen. Andere omschrijven mij oa. als: Positief, lief, leuk, behulpzaam, vrolijk, open, inspirerend. Wat ik oa. leuk vind: Dieren (ezels!), paardrijden, spelletjes spelen, naar de sauna/welness gaan, zwemmen, uiteten gaan, kinderen, diepgang in een gesprek, acteren, zingen. Liefs!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben helaas chronisch ziek (ME, POTS en Fibromyalgie), waardoor ik zelf niet kan koken, omdat ik dan te veel kracht moet zetten bij het snijden van groente, het roeren en te lang moet staan. Maar uit eten gaan lukt gelukkig nog wel en doe ik ook graag! Verder eet ik zo veel mogelijk vegetarisch, dus ik word niet gelukkig van een restaurant met alleen maar vlees. Ow en ik ben geen sushi liefhebster!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Mijn vrienden
Oproepen

Samen ergens lunchen

Michelle van der Heijden, Eindhoven
2020-01-02

Bekeken: 443

Aangemeld: 1

Gereageerd: 4

Hoi! 

Ik vind het altijd leuk om nieuwe vrouwen te leren kennen in de omgeving van Eindhoven en ik ga graag ergens lunchen. Nu werken veel vriendinnen van mij gewoon doordeweeks, dus ik mis iemand met wie ik soms doordeweeks kan gaan lunchen of iets anders kan gaan doen. Iemand tussen ongeveer 27 en 39 jaar.

Laat maar weten of jou dit ook leuk lijkt. Op mijn profiel staat meer informatie over mij. 

Liefs! 

https://www.eetclub.nl