Hallo, ik ben Jorien
lid sinds January 2020
your image

Woonplaats: Diemen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 26

Ik ben Jorien, 23 jaar en woon nu 1,5 jaar in Diemen. Ik werk als verpleegkundige in het VUmc. Ik heb een passie voor koken en borrelen en zou graag nieuwe mensen willen leren kennen onder het genot van een wijntje.
Alles wat we moeten weten over jou?
-
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Oproepen

Eetclub voor 20'ers

Jo

Jorien, Diemen
2021-05-05

Bekeken: 213

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi, ik ben Jorien, 23 jaar en woon nu iets meer dan een jaar in Diemen. Ik heb een grote passie voor koken, borrelen en nieuwe horeca uitproberen. Je kan mij wakker maken voor een goed glas wijn! Het lijkt mij dan ook perfect om dit te combineren met het ontmoeten van nieuwe mensen. Verder werk ik als verpleegkundige in het ziekenhuis en werk ik onregelmatig, hierdoor ben ik niet gebonden aan eetafspraken alleen in het weekend. Terrassen, borrelen of een koffietje gaan ook prima door de weeks! Verder komen we er met elkaar wel uit hoe we de eetclub verder vorm kunnen geven!

https://www.eetclub.nl

Gezellig clubje meiden gezocht om samen te borrelen/ eten

Amber , Amsterdam
2020-01-07

Bekeken: 482

Aangemeld: 8

Gereageerd: 3

Hoi! Ik ben Amber en woon sinds een jaartje in Amsterdam. Het lijkt mij super leuk om een groep meiden te vinden om samen een clubje te vormen en samen te borrelen / koken en uiteraard eten en af en toe op stap te gaan.

Ik houd echt van koken en probeer graag recepten uit! daarnaast vind ik wijn drinken helemaal top en het lijkt me dan ook leuk om hier wat meer mee te doen :)

ik ben zelf 26 jaar en zoek dan ook mensen van rond mijn leeftijd. Iets ouder of jonger is natuurlijk ook helemaal prima!