Hallo, ik ben Manon
lid sinds January 2020
your image

Woonplaats: Deventer

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 27

Hoi hoi, Ik ben Manon, 27 jaar, en ik ben net verhuisd naar het mooie Deventer. Ik zou graag wat nieuwe leuke mensen leren kennen in de omgeving. En hoe kan dat beter dan i.c.m. eten, want food♡ Mijn verdere hobby's, naast de liefde voor eten, zijn o.a.: sporten, shoppen, dansen, spelletjes doen, reizen en terrassen in de zon onder het genot van een wijntje.
Alles wat we moeten weten over jou?
Vegetarisch :). (Ik heb er verder geen problemen mee als anderen wel vlees eten)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik haal inspiratie uit...
Sociale Media
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Gezelligheid in Deventer

Manon, Deventer
2022-08-05

Bekeken: 218

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hoi allemaal, Ik ben Manon, 27 jaar en ik ben net verhuisd naar Deventer. Mijn vrienden wonen inmiddels overal en nergens, maar helaas niet in Deventer. Het lijkt mij leuk om nieuwe mensen te leren kennen in de stad, die het ook leuk vinden om af en toe samen te koken (eventueel onder het genot van een wijntje), spelletjes te doen of lekker te borrelen op het terras.

https://www.eetclub.nl

Kookclub met een liefde voor bordspelletjes in Zwolle

Daniëlle , Zwolle
2020-01-05

Bekeken: 349

Aangemeld: 6

Gereageerd: 2

Hoi, ik ben Daniëlle, 27 jaar en woon een sinds aantal jaar in Zwolle. Het lijkt me leuk om een kookclubje te beginnen met 3 a 4 personen om mensen te leren kennen en nieuwe recepten te proberen en het liefst ook bordspelletjes te spelen :).  Ik ben vegatariër, wat mij betreft hoeft het kookclubje niet vega te worden, maar vinden we hier een leuke balans in.

Ik organiseer kunstworkshops in het onderwijs voor m'n werk, stek graag plantjes, houd van lezen, zwemmen, yoga-en en meer :). 

Wellicht tot snel!