Hallo, ik ben Evie
lid sinds January 2020
your image

Woonplaats: Deventer

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Ik ben Evie, 25 jaar en na bijna 3 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt te hebben, ben ik net terug in Nederland. Ik woon sinds kort in Deventer, maar helaas ken ik hier bijna geen mensen. Het lijkt me leuk om nieuwe mensen te ontmoeten om mee te eten en wijntjes te drinken.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust vrijwel alles :)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Mijn reizen
Oproepen

eten, wijn, kletsen en gezelligheid

Evie , Deventer
2020-01-17

Bekeken: 575

Aangemeld: 6

Gereageerd: 3

Ik ben Evie, 25 jaar en woon sinds kort in Deventer. Ik ben een echte levensgenieter; lekker eten, wijntjes en speciaalbiertjes drinken, naar het theater of lekker uiteten doe ik graag! Ook lees ik in mijn vrije tijd veel en hou ik van spelletjesavonden. 

De afgelopen 3 jaar heb ik gewoond en gewerkt in Indonesië, een prachtig land met een mooie cultuur en natuur. Een maand geleden kwam ik terug naar Nederland en ben ik verhuisd naar Deventer waar ik nu ook een baan heb gevonden. 

Ik ken weinig mensen in Deventer en ik zou het dan ook leuk vinden om nieuwe mensen te leren kennen om af en toe mee uit eten te gaan, wijntjes te drinken, naar de bar te gaan of spelletjes te spelen.

Misschien tot binnenkort!

Ps: ik moet bekennen dat ik geen ster ben ik koken.. Ik vind het absoluut niet erg om te doen, maar verwacht geen culinaire hoogstandjes.

https://www.eetclub.nl

Wine so fine

Jell, Deventer
2019-11-01

Bekeken: 614

Aangemeld: 4

Gereageerd: 2

Hallo lieve mensen,

Mijn naam is Jell, 23 jaar oud en sinds 1 augustus woon ik samen met mijn vriend in Deventer. Oorspronkelijk kom ik uit (de buurt van) Groningen, dus ken nog vrijwel niemand in Deventer. Ik studeer Toegepaste Psychologie aan HS Saxion en ben afgelopen jaar afgestudeerd als Interieur Adviseur!

Ik ben opzoek naar leuke contacten in (omgeving) Deventer waarmee ik samen lekker kan eten, wijnen en kletsen! Ik moet zeggen dat ik niet bepaald een chef-kok(in) ben, en dat ik het ook heerlijk vind om dus bijvoorbeeld uiteten te gaan!

Ik heb me ingeschreven bij de sportschool en doe aan bootcamp in Deventer, dus mocht je het lekkere eten en de wijn er samen af willen sporten wees dan ook welkom om mee te gaan!

Ik kijk uit naar jullie reacties,

Met veel liefs, Jell