Hallo, ik ben Robbert
lid sinds January 2020
your image

Woonplaats: Heemstede

Geslacht: man

Leeftijd: 40

Koken is mijn hobby en passie; ik kook graag haute cuisine en verras graag met het opzoeken van uiterste, gebalanceeerde smaken; Daarnaast is de bbq iets wat ik vaak gebruik om b.v. te slow-cooken of die extra hour smaak te geven aan een gerecht. Het liefst maak ik echt alles zelf van verse producten.
Alles wat we moeten weten over jou?
ik vind alles leuk en lekker.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Topkoks
Oproepen

Bennebroek/Heemstede

Ro

Robbert,
2020-01-19

Bekeken: 675

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hoi allemaal, 

Ik hou ontzettend van koken, het liefst kook ik op hoog niveau ( haute cuisine ) met verse producten. Tevens gebruik ik graag mijn geliefde BBQ. Mijn vriendin houdt er ook van en het lijkt ons heel leuk om mensen te ontmoeten die het ook van koken, wijnen en gezelligheid houden.

Daarnaast zou ik graag kookkunsten willen delen. Wij wonen tussen hoofddorp en heemstede en zouden 1 keer in de 2 maanden andere mensen willen ontmoeten, lekker eten, wijntje drinken etc.

 Groetjes en hopelijk tot snel,

 

https://www.eetclub.nl

Super leuke enthouasiaste eter /kook liefhebber gezocht Haarlem en omgeving tussen de 30-48 jaar

Jp, haarlem
2020-02-09

Bekeken: 723

Aangemeld: 3

Gereageerd: 1

Welke gezellige persoon/personen woonachtig in Haarlem of directe omgeving wil ons kookclub komen versterken. De kookclub bestaat nu uit twee gezellig mannen en 2 super gezellige dames . We hebben nog plek voor twee mensen 

 

Concept : we komen bijelkaar eens in de 4-6 weken , 1 van ons kookt een 3 gangen maaltijd en verzorgd de drankjes. Wij eten bijna alles. (vis en vlees ) Diegene die kook verzorgt de complete maaltijd met drank en betaald ook.