Hallo, ik ben Henrieke
lid sinds January 2020
your image

Woonplaats: wageningen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 27

Hallo allemaal, ik ben laatst verhuisd naar Wageningen omdat ik dichter bij de natuur wilde wonen; weg uit de Randstad dus! Het bos in de achtertuin is heerlijk, maar ik mis nog wat sociale contacten in mijn nieuwe omgeving. Ik ben enorm fan van lekker eten, en vind het dan ook niet erg om daarvoor in de keuken te staan en nieuwe dingen uit te proberen. Nu al een aantal jaar eet ik compleet plantaardig, om verschillende redenen. Het lijkt me leuk om een eet-/kookclubje op te richten of bij een bestaande aan te sluiten en met anderen heerlijk plantaardige maaltijden op tafel te kunnen zetten. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Tekenen, schilderen en (art)journallen, handwerken. Maar ook actief buiten bezig zijn in de vorm van fietsen, wandelen of tuinieren vind ik erg fijn! Muziek vind je ook bij mij thuis, ik speel piano en viool, en als ik daar állemaal geen zin in heb, kruip ik gewoon onder een dekentje op de bank en zet ik Netflix aan.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet veganistisch en glutenvrij (heb een serieuze intolerantie)
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Glutenvrij
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Oproepen

vegan eetclub omgeving Wageningen

Henrieke, Wageningen
2020-01-25

Bekeken: 331

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hallo allemaal,

ik ben 23 jaar, net afgestudeerd als orthopedagoog en sinds een paar maanden woon ik met mijn partner en twee lieve katten in Wageningen. Het lijkt me erg leuk om wat mensen hier in de buurt te leren kennen, en het lijkt me een goed idee om dit te combineren met mijn liefde voor veganistisch eten! Lekker koken, (uit) eten, met een wijntje en spelletjes is mijn ideale vrijdagavond.

Is er een eetclub waar ik eventueel bij aan kan sluiten, of is er animo voor om een eetclub op te richten? Dan hoor ik het graag.

Henrieke

https://www.eetclub.nl