Hallo, ik ben Ilse
lid sinds February 2020
your image

Woonplaats: Silvolde

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Ik ben Ilse, 29 jaar en woon met mijn vriend en hond in Silvolde. Ik hou van lekker eten, maar eigenlijk vooral de gezelligheid eromheen. Mij lijkt het leuk om samen te eten of een drankje te doen (binnens- of buitenshuis) en na te tafelen, wandelen, spelletjes doen, filmpje kijken of naar het theater. Maar een festival/feestje vind ik ook leuk!
Alles wat we moeten weten over jou?
Er zijn geen dingen die ik niet lust. Ik kook zelf voornamelijk vega of iets met vis, maar maak soms voor vlees een uitzondering (wanneer ik uiteten ga of bij iemand anders thuis). Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen :)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Oproepen

Gezelligheid in omgeving Doetinchem

Ilse, Doetinchem en omgeving
2022-02-04

Bekeken: 327

Aangemeld: 0

Gereageerd: 3

Hoi :) Ik ben Ilse, 29 jaar, woon in Silvolde en het lijkt mij super leuk om wat nieuwe mensen te leren kennen in de omgeving van Doetinchem! Ik ben opgegroeid in deze hoek, maar voor studeren weggetrokken, een tijd blijven plakken in Utrecht en nu weer terug in de Achterhoek (samen met mijn vriend en hondje). Mijn vriendinnen zitten ondertussen verspreid over heel NL. Daarom deze oproep om ook hier wat gezelligheid om me heen te verzamelen. Samen eten, drankjes doen, spelletjes spelen, filmpje kijken, terrasje pakken, dansen op een festival, samen wandelen of sporten... noem maar op! Ben je tussen de 25 - 35 jaar en lijkt dit jou ook wel wat? Meld je aan of stuur me een berichtje.

https://www.eetclub.nl