Hallo, ik ben Dennis
lid sinds February 2020
your image

Woonplaats: Groningen

Geslacht: man

Leeftijd: 32

Hi iedereen, Ik ben Dennis, 28 jaar, afgestudeerd in de rechten en inmiddels werkzaam als jurist. Naast een passie voor mijn werk, heb ik een grote passie voor eten. Er is niets leuker dan om dat te delen met anderen. Eten is een sociale gelegenheid en brengt mensen tot elkaar en vandaar dat ik mij ook aangemeld heb via Eetclub. Hoewel ik het zelfs leuk vind om voor mezelf te koken, kook ik nog liever met anderen. Het plezier daarbij begint al met de voorbereiding. Dit uiteraard onder het genot van een glas (rode) wijn. Verder ben ik een alleseter en heb ik geen allergieën. Ik sta dan ook open voor alle gerechten. Echter, voorheen was ik 50 kg zwaarder dan dat ik nu ben en ik vind het wel belangrijk om gezond te eten. Zo is gezond eten minstens net zo lekker als ongezond eten. Lijkt het jou/jullie ook leuk om samen te eten, stuur dan vooral een berichtje.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik sta voor al het eten open, maar mijn voorkeur gaat wel uit naar een (relatief) gezonde maaltijd en geen snackerij ;).
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Topkoks
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Gezellige eetclub Groningen

Dennis, Groningen
2020-02-09

Bekeken: 276

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hi iedereen, 

Ik ben Dennis, 28 jaar, afgestudeerd in de rechten en inmiddels werkzaam als jurist. Naast een passie voor mijn werk, heb ik een grote passie voor eten. Er is niets leuker dan om dat te delen met anderen. 

Eten is een sociale gelegenheid en brengt mensen tot elkaar en vandaar dat ik mij ook aangemeld heb via Eetclub. Hoewel ik het zelfs leuk vind om voor mezelf te koken, kook ik nog liever met anderen. Het plezier daarbij begint al met de voorbereiding. Dit uiteraard onder het genot van een glas (rode) wijn. Dit is net zo gezellig als met mannen, als vrouwen. 

Verder ben ik een alleseter en heb ik geen allergieën. Ik sta dan ook open voor alle gerechten. Echter, voorheen was ik 50 kg zwaarder dan dat ik nu ben en ik vind het wel belangrijk om gezond te eten. Zo is gezond eten minstens net zo lekker als ongezond eten. 

Lijkt het jou/jullie ook leuk om samen te eten, stuur dan vooral een berichtje. 

https://www.eetclub.nl