Hallo, ik ben Laura
lid sinds February 2020
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 33

Sinds een paar maanden woon ik samen met mijn vriend en zijn 2 katten in Utrecht. Ik ben op zoek naar leuke nieuwe contacten, omdat ik hier nog niemand ken. Als dit kan onder het genot van lekker eten en een wijntje ben ik dik tevreden :-)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb geen allergieën of speciale dieetwensen. Het enige dat ik echt niet eet zijn bieten, zuurkool en vegaburgers ;-)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Oproepen

Kook-/gezelschapsclubje in Utrecht gezocht

Laura, Utrecht
2023-09-27

Bekeken: 284

Aangemeld: 0

Gereageerd: 3

Heey allemaal, Ik ben Laura, 33 jaar. Ik woon samen in Utrecht met mijn vriend en zijn kat. Ik ben freelance grafisch vormgever, en sinds dit jaar ook trouwfotograaf. Ik ben graag actief, een mooi-weer-wandelaar en in voor nieuwe ervaringen. Via deze website heb ik al een paar leuke vriendschappen op kunnen doen, en al veel leuke activiteiten gedaan. 'Helaas' gaan op deze leeftijd ook veel mensen zich settelen, worden zwanger en hebben ze geen zin meer om uit te gaan of hebben andere prioriteiten waardoor je elkaar weinig ziet. Niet erg natuurlijk, maar ik mis wel wat spontaniteit en meer uitgaansactiviteit in mijn leven. In mijn omgeving ben ik meestal degene die het initiatief neemt om iets te organiseren / bedenken, en ik mis gelijkgestemden die zelf ook het initiatief nemen. Kun jij je vinden in het volgende, laat dan een berichtje achter! :) - jouw agenda is niet dusdanig vol dat ik je weken (of soms zelfs maanden) van tevoren moet 'reserveren' - je bent een initiatiefnemer, je wacht niet (altijd) af of er iemand met een idee komt - je houdt van uitgaan, maar ook van de rust - je bent m/v/x - je woont in Utrecht - je bent tussen de 28-37

Op naar een gezellig 2022

Laura, Utrecht
2022-01-12

Bekeken: 548

Aangemeld: 0

Gereageerd: 6

Hoi! :-) Om het nieuwe jaar goed te beginnen ben ik op zoek naar gelijkgestemden die van dit jaar iets tofs en gezelligs willen maken. Sinds april 2021 woon ik (31 jaar) samen met mijn vriend en zijn 2 katten in Utrecht, en heb ik al een paar meiden op dit platform leren kennen. Ik zou mijn Utregse kring graag wat verder uitbreiden met meiden die in Utrecht wonen en dezelfde interesses hebben: bordspellen, koken voor elkaar, naar musea gaan, (kook)workshops volgen, gaan stappen (wanneer het weer mag..), wandelen, überhaupt de hort op gaan spreekt mij wel aan :-) Ik ben een avondmens, sta open voor veel dingen, maar ben wel een beetje allergisch voor drama (op Netflix: yes please, in het echt: liever niet). Voel je je aangesproken? Ben je 27-35 jaar oud? Haak gezellig aan :-)

Ik vergeet festivals te noemen! Daar ga ik ook graag heen (voor nu staat Pinkpop 2022 op de planning, en ik zoek nog gezelschap om mee te gaan :)).

Utregs genieten 27-34 jaar

Laura, Utrecht
2020-08-09

Bekeken: 497

Aangemeld: 6

Gereageerd: 0

Hoi, ik ben Laura - bijna 30 jaar. Sinds april woon ik in Utrecht, in Oog in Al, samen met mijn vriend en zijn 2 katten. Het is hier echt genieten, voordat ik hier woonde kwam ik al graag in Utrecht. De binnenstad ken ik qua winkels op m'n duimpje, qua uitgaan en eet- en drinkgelegenheden alleen niet. Daar moet verandering in komen ;-) Ik heb (nog) geen vrienden/vriendinnen in Utrecht. Het lijkt me leuk om met een tof clubje voor elkaar te koken, de stad te ontdekken en allerlei leuks samen te ondernemen. Mijn interesses zijn vormgeving (ik ben grafisch vormgever), films en series kijken, reizen, nieuwe dingen uitproberen (dat kan van alles zijn) en paaldansen/sporten. Lijkt het je wat? Laat je horen! Groetjes, Laura

https://www.eetclub.nl