Hallo, ik ben Rik
lid sinds February 2020
your image

Woonplaats: Eindhoven

Geslacht: man

Tijdens mijn studie kookte ik regelmatig met een groep vrienden, en zette ik met een deel hiervan jaarlijks uitgebreide menu\'s samen voor groepen van 30-40 man. Ik heb in die tijd zeer goed leren koken naar mijn idee, en zelfs een kookboek samengesteld. Inmiddels werk ik, en hoewel ik nog steeds regelmatig met mijn vrienden samen kook, is het wel minder vaak geworden, en dat vind ik eigenlijk jammer. Ik zou het dus wel leuk vinden om daarlangs nog met een andere groep mensen af en toe samen te komen om leuke nieuwe gerechten te proberen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Naast koken hou ik ook van een goed glas wijn. En ik heb het geluk dat binnen mijn vriendengroep ook een zeer bekwame vinoloog zit, waar wij maandelijks bij op training gaan.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
TV-programma’s
Topkoks
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Nieuwe Kookclub Eindhoven

Ri

Rik, Eindhoven
2020-04-18

Bekeken: 605

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi, ik ben Rik, 27 jaar, en woon sinds mijn 18de in Eindhoven.

 

Tijdens mijn studie heb ik veel gekookt samen met vrienden, maar sinds we allemaal meer aan het werk zijn doen we dit minder vaak. En ik vind het eigenlijk leuk om dit vaker te blijven doen. Dus zoek ik naar een nieuwe kookclub in Eindhoven. En als ik hier nieuwe gezellige mensen door ontmoet is dat een geweldige bonus.


Het lijkt mij leuk om ongeveer 1 keer per maand bij elkaar te komen met ongeveer 4 mensen en samen gerechten uit te proberen. Ik heb zelf al redelijk wat ervaring met aparte dingen om tafel zetten, maar ook mensen met minder ervaring zijn wat mij betreft van harte welkom. Vanwege Corona, moet het samen koken misschien nog even worden uitgesteld, maar mogelijk kunnen we die tijd benutten om online al een beetje kennis te maken.

https://www.eetclub.nl