Hallo, ik ben Anne
lid sinds March 2020
your image

Woonplaats: Amersfoort

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Hoi! Ik ben Anne, 28 jaar en woon sinds vorig jaar in de prachtige binnenstad van Amersfoort Het lijkt me heel leuk om hier in de buurt nieuwe mensen te leren kennen en lekker samen te borrelen of te eten, het gaat me vooral om de gezelligheid. Lijkt jou dit ook gezellig, stuur me een berichtje! Groetjes!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet en lust bijna alles. Ben niet zo'n geweldige kok maar vind het vooral leuk om samen te koken, eten, borrelen etc.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
TV-programma’s
Oproepen

Eetclub Amersfoort

Anne,
2021-05-08

Bekeken: 308

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi! Ik ben Anne, 28 jaar en woon sinds vorig jaar in de prachtige binnenstad van Amersfoort. Mede door corona heb ik gemerkt dat het wat lastig kan zijn om af te spreken met vriendinnen, of om nieuwe mensen te leren kennen. Het lijkt me daarom heel leuk om een eetclub te beginnen om met enige regelmaat bij elkaar te komen, samen te eten, borrelen of uit eten te gaan. Koken is niet met sterkste kant, maar ik houd wel van gezelligheid, een goed gesprek en een lekker glas wijn. Of om er gewoon samen op uit te gaan, wandelen bijvoorbeeld. Lijkt het je leuk om aan te sluiten? Stuur me een berichtje!

https://www.eetclub.nl

Leuke eetclub in Amersfoort!?

Teun, Amersfoort
2020-02-29

Bekeken: 415

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hi allemaal! Mijn naam is Teun, ben 27 jaar oud en woon nu ruim een jaar in Amersfoort. Het lijkt mij erg leuk om via deze manier nieuwe mensen te leren kennen! Dit kan doormiddel van een drankje, spelletje of een hapje eten.

Ik houd van koken, gezelligheid en een lekker drankje. Sluiten jullie je hierbij aan?