Hallo, ik ben Silvy
lid sinds March 2020
your image

Woonplaats: Wijchen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 35

Hallo! Ik ben Silvy, woonachtig in Wijchen, naast Nijmegen en ik ben 31 jaar. Ik zou graag met nieuwe mensen in contact willen komen, om lekker te koken, gezelligheid, hapje, drankje. Kortom leuke avondjes! Om zo beetje mijn sociale kring uit te breiden.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet vegetarisch, ik moet wel eerlijk bekennen dat mijn kennis/recepten zeker nog bijgeschoold kunnen worden en vlees. Ik eet alleen geen vis!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Sociale Media
TV-programma’s
Oproepen

Gezelligheid gezocht!

Silvy, Nijmegen
2020-03-13

Bekeken: 406

Aangemeld: 1

Gereageerd: 1

Hallo!

Graag zou ik mijn kennissenkring/vriendenkring willen vergroten en ik ben benieuwd of meer mensen dit zoeken! Thuis koken, hapje/drankje in de stad, spelletjes avond. Op zoek naar gezelligheid!

 

https://www.eetclub.nl

Gezellig nieuw (eet)groepje

anneloes, Nijmegen
2020-03-14

Bekeken: 548

Aangemeld: 4

Gereageerd: 1

Hoi allemaal! 

Ik ben 2 maanden geleden naar Nijmegen verhuisd en het lijkt me leuk om nieuwe mensen te leren kennen! Ik ben zelf niet heel culinair maar het lijkt me wel leuk om samen wat te eten, te drinken of iets leuks te doen. Ik ben 25 jaar, werk in de oude honigfabriek, hou van de natuur en ook een leuk feestje op zijn tijd. Verder probeer ik zo vaak mogelijk vegatarisch te koken. Ik kijk er naar uit om wat gelijkgestemden te ontmoeten! 

 Hopelijk tot snel!