Hallo, ik ben Mirja
lid sinds March 2020
your image

Woonplaats: Den Bosch

Geslacht: vrouw

Ik hou van koken en gezelligheid. Een goed glas wijn erbij en mijn avond is compleet! Ik probeer elke week iets te koken of te bakken wat ik nog nooit heb gemaakt. Tijdens mijn vakanties is eten en nieuwe dingen ontdekken mijn favoriete activiteit.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik probeer veel, alleen paprika gaat er bij niet in. Ik eet wel vlees, maar ben graag creatief in de vegetarische keuken.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Mijn reizen
Oproepen

Kookboekenclub! Gezellig samen koken, eten en borrelen in regio Den Bosch?

Mirja,
2020-03-24

Bekeken: 238

Aangemeld: 0

Gereageerd: 3

Ik ben 36 jaar en woon al een aantal jaar in Den Bosch. Nu organiseer ik meestal etentjes voor vrienden die door heel Nederland wonen maar het lijkt me gezellig om dit samen met mensen in de regio te doen. Mijn idee is een kookboekenclub met ong. 6 mensen. Elke keer wordt er gekozen voor 1 kookboek. Om iets nieuws te proberen en nieuwe smaken te ontdekken. Het idee is dat om de beurt een kookboek kan worden genomineerd. We gaan dan samen koken uit het kookboek van die maand (of twee maandelijks). Ik hoop dat er meer mensen zijn die dit een leuk idee vinden en hoor het graag! Misschien leuk om ter kennismaking eerst samen een borrel te drinken/hapje te eten! Ps: ik weet dat we misschien nog even moeten wachten tot na 1 juni maar we kunnen maar iets hebben om naar uit te kijken

https://www.eetclub.nl