Hallo, ik ben Anne
lid sinds April 2020
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 33

Hoi! Mijn naam is Anne en ik ben 29 jaar. Ik woon nu een paar jaar in Amsterdam maar ik heb vrienden verspreid over het land. Ik mis hierdoor spontane afspraakjes en zou het leuk vinden om nieuwe mensen van mijn leeftijd te leren kennen. Ik ben gek op lekker eten en wijn. Naast het beginnen van een eetclub sta ik ook open voor samen borrelen, uit eten gaan, nieuwe tentjes ontdekken en goede gesprekken voeren. Ik houd ook van naar feestjes/festivals gaan. Daarnaast vind ik het ook leuk om samen te wandelen of sporten (geen niveau topsport;)) om daarna te genieten van een lekker glas wijn :-).
Alles wat we moeten weten over jou?
-
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Eetclub/nieuwe mensen leren kennen Amsterdam

Anne, Amsterdam
2020-07-06

Bekeken: 1031

Aangemeld: 14

Gereageerd: 9

Hoi! Mijn naam is Anne en ik ben 29 jaar. Ik woon nu een paar jaar in Amsterdam maar ik heb vrienden verspreid over het land. Ik mis hierdoor spontane afspraakjes en zou het leuk vinden om nieuwe mensen van mijn leeftijd te leren kennen. Ik ben gek op lekker eten en wijn. Naast het beginnen van een eetclub sta ik ook open voor samen borrelen, uit eten gaan, nieuwe tentjes ontdekken en goede gesprekken voeren. Ik houd ook van naar feestjes/festivals gaan. Daarnaast vind ik het ook leuk om samen te wandelen of sporten (geen niveau topsport;)) om daarna te genieten van een lekker glas wijn :-). Het lijkt me leuk om met mensen van dezelfde leeftijd (eind 20/begin 30) die ook in omgeving Amsterdam wonen samen te komen die hier ook voor open staan. Who’s in? P.s. Gezien de huidige situatie is het leuk om alvast wat mensen te verzamelen. Zodra het weer mogelijk is kunnen we kijken naar het samenkomen.

---Update---

Bedankt voor de vele leuke reacties! Ik heb de eerste 8 Amsterdamse meiden een berichtje gestuurd. Hopelijk kunnen we snel samenkomen. 

https://www.eetclub.nl