Hallo, ik ben Githa Van den broek
lid sinds April 2020
your image

Woonplaats: UTRECHT

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Mijn naam is Githa, 27 jaar en ik ben geboren en getogen in Utrecht. Het lijkt mij erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en wie weet zo mijn sociale netwerk uit te breiden. Ik ben iemand die graag de stad in gaat, bioscoop bezoekt en staat te dansen tijdens een concert.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik sta voor vele wereldsmaken open maar erg zijn echt een aantal dingen die ik niet lust. Zo houdt ik absoluut niet van vis, rauwkost en dingen waar kokos in verwerkt is.
Kookniveau
Ik wil graag experimenteren in de keuken en samen met de eetclub nieuwe gerechten en stijlen uitproberen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Sociale Media
TV-programma’s
Mijn reizen
Oproepen

Dagje doorspreken via skype

Githa Van den broek,
2020-04-26

Bekeken: 446

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hallo! Mijn naam is Githa, 27 jaar en woon sinds 2018 op mezelf. Ik woon hier alleen, ik heb geen partner of huisgenoten. Vroeger toen ik nog thuis woonde en we aan tafel gingen zitten, spraken we samen met mijn ouders de dag door. Wat heb je die dag gedaan, wat staat je morgen te wachten? Het lijkt mij erg leuk om dat met leeftijdsgenoten te kunnen doen. Omdat we nu allemaal zoveel mogelijk thuis moeten zitten i.v.m. het coronavirus, lijkt het mij leuk om dit in de avond te doen. Van te voren koken, laptop/tablet/telefoon op tafel en samen aan het avondeten via Skype/facetime. Omdat ik in de zorg werk, werk ik wel onregelmatige diensten en kan ik niet elke avond om dezelfde tijd bellen. Maar dit kunnen we natuurlijk met elkaar afspreken. Lijkt het jouw ook wat? Laat dan een berichtje achter!

https://www.eetclub.nl