Hallo, ik ben Elice
lid sinds May 2020
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Als hobbykok kunnen mijn kookkunsten nog wel wat aanscherping gebruiken. Ik kook veganistisch en wil graag meer met kruiden en de verschillende keukens gaan werken. Ook vind ik bakken erg leuk. Het lijkt me leuk om samen met een paar andere veganisten te gaan oefenen en experimenteren met de veganistische keuken. In woon in Amsterdam, ben 40 jaar en alleenstaand, dol op dieren en hart voor natuur en milieu. Een overzichtelijk eetclubje met mannen en vrouwen gemixt lijkt me het meest inspirerend.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben me steeds bewuster van ons klimaat en de problemen die we als mens veroorzaken. Plantaardig eten helpt al, maar daarnaast baseer ik mijn aankopen steeds vaker op de minimale impact die het heeft op het milieu.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Oproepen

Vegan bak- en kookclub Amsterdam en omgeving

Elice, Amsterdam en omgeving
2020-05-25

Bekeken: 391

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hi! Het lijkt me leuk om in de vorm van een eetclubje samen de veganistische keuken verder te ontdekken. En misschien eens in de zoveel tijd een vegan hotspot te ondekken (als de tijd het weer toestaat) of een gezellige picknick.

Als hobbykok kunnen mijn kookkunsten nog wel wat aanscherping gebruiken en ik wil graag samen met jullie meer met kruiden en de verschillende keukens gaan werken. Ook vind ik bakken erg leuk.

Ik woon in Amsterdam, ben 40 jaar en alleenstaand, gek op dieren en hart voor natuur en milieu. Een overzichtelijk en gemixt eetclubje lijkt me het meest inspirerend.

https://www.eetclub.nl