Hallo, ik ben Jozefien
lid sinds May 2020
your image

Woonplaats: Ureterp

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 28

Hi! Ik ben Jozefien, 24 jaar oud en woonachtig in Ureterp. Naast mijn fulltime job, wandel ik graag met mijn hondje en is koken echt mijn hobby, ik vind de zoektocht naar het nieuwe gerecht super leuk en geniet dan ook enorm van het koken en daarna lekker tafelen. Het zou super gezellig zijn om in een eetclub nieuwe mensen te leren kennen, lekker te kletsen, te kokkerellen en gezellige avondjes te beleven! Hopelijk, tot snel!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust alles en vind het ook leuk om verschillende kookstijlen uit te proberen, van vlees tot vega tot vegan. Ik eet alleen geen lamsvlees!
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Topkoks
Kooktijdschriften
Oproepen

In voor een gezellige culinaire uitdaging?

Jozefien, Ureterp
2020-09-19

Bekeken: 514

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Hi! Ik ben Jozefien, 25 jaar oud en woonachtig in Ureterp. Naast mijn fulltime job, wandel ik graag met mijn hondje en is koken echt mijn hobby, ik vind de zoektocht naar het nieuwe gerecht super leuk en geniet dan ook enorm van het koken en daarna lekker tafelen. Het zou super gezellig zijn om in een eetclub nieuwe mensen te leren kennen, lekker te kletsen, te kokkerellen en gezellige avondjes te eten en drinken. Ā Hopelijk, tot snel!

https://www.eetclub.nl