Hallo, ik ben Jaimy
lid sinds May 2020
your image

Woonplaats: Tilburg

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 23

Ik ben nieuw in Tilburg en hier nu mijn studie aan het voortzetten. Ik heb een enorme liefde voor koken die door mijn ouders is meegegeven. Ik ben veel bezig met koken en probeer vaak nieuwe dingen uit. Ik heb in mijn omgeving niet veel mensen met wie ik dit kan delen. Ik ben daarnaast gek op borrelen met hapjes erbij. Een echte Bourgondiër zullen we maar zeggen. In mijn leeftijdscategorie zijn mensen hier meestal nog niet echt mee bezig, maar ik zie een kookclubje enorm zitten. Daarnaast sport ik veel om de bourgondische levensstijl nog een beetje gezond te houden!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik vind bijna alles lekker, maar ben niet zo'n fan van de Hollandse keuken. Doe mij maar lekker internationaal. Als het aan mij lag zou ik bijvoorbeeld elke dag pasta kunnen eten.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Sociale contacten met een liefde voor eten

Jaimy, Tilburg
2020-05-29

Bekeken: 474

Aangemeld: 1

Gereageerd: 1

Ik woon sinds kort in Tilburg en wil graag een kookclubje/eetclubje opzetten met mensen die net zo van eten houden als ik. Ik ben op zoek naar lekker borrelen, heerlijke gerechten proberen en vooral veel gezelligheid. Leeftijd maakt mij niet uit. Ik vind het juist gezellig als er een beetje variatie in zit dan leer je meer over elkaars leven. Ik ben zelf dol op reizen en klik goed met twintigers en dertigers. Lijkt het jou leuk om gezamenlijk te borrelen, koken, eten en kletsen stuur dan een berichtje. Wie weet kunnen we een leuk clubje vormen.

https://www.eetclub.nl