Hallo, ik ben Danique
lid sinds May 2020
your image

Woonplaats: Cuijk

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

Hoi!! Ik ben Danique, ben 28 jaar, woon sinds een jaar in Cuijk en ik ben onlangs moeder geworden van een prachtige zoon. Ik werk met veel plezier als orthopedagoog in de gehandicaptenzorg. Ik heb de afgelopen jaren veel vrije tijd gespendeerd in Nijmegen, maar veel vriendinnen trekken weer terug naar hun geboorteplaats. Het lijkt me leuk om zo nu en dan gezellig te koken/borrelen, een dagje erop uit te gaan, spelletjes spelen, of iets anders... eigenlijk vind ik alles wel leuk om te doen!
Alles wat we moeten weten over jou?
Koken vind ik leuk om te doen, maar voor andere gezellige activiteiten sta ik ook open, zoals borrelen, spelletjes spelen, een wandeling maken, etc.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Mijn vrienden
Oproepen

Gezelligheid

Danique, Nijmegen
2020-06-16

Bekeken: 700

Aangemeld: 4

Gereageerd: 8

Hoi!! Ik ben Danique, ik ben 25 jaar en woon al 5 jaar samen met mijn vriend in het mooie Nijmegen. Op het moment ben ik bezig met het afronden van mijn master Orthopedagogiek en hiervoor heb ik de pabo afgerond. De afgelopen jaren heb ik veel vrije tijd gespendeerd in omgeving Den Bosch omdat ik daar in het weekend werkte, maar nu ben ik sinds een paar maanden gestopt met mijn werk en lijkt het me leuk om meer mensen te leren kennen in Nijmegen. Het lijkt me leuk om zo nu en dan gezellig te koken, een dagje erop uit te gaan, spelletjes spelen, of iets anders... eigenlijk vind ik alles wel leuk om te doen!

https://www.eetclub.nl