Hallo, ik ben Marije
lid sinds June 2020
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32

Hoi allemaal! Ik ben 29 jaar en ik ben in januari 2020 in Amsterdam komen wonen. Het lijkt me erg leuk om nieuwe mensen te ontmoeten om lekker mee te koken, eten, borrelen en misschien andere leuke dingen te doen zoals een feestje of festival bezoeken. Ik werk als trader bij een dranken bedrijf en reis voor mijn werk ook regelmatig naar het buitenland. Ik vind het leuk om (veel ;) ) wijn te drinken, te koken, te bakken en dus af en toe naar een feestje of festival te gaan. Ik kom uit Friesland maar ik heb een hele tijd in Groningen gewoond. Ik ben naar Amsterdam gekomen omdat ik hier een leuke baan kon krijgen en ik was wel toe aan het ontdekken van een nieuwe stad! Ik heb al een aantal vriendinnen hier, maar het lijkt me leuk om mijn kringetje iets groter te maken :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Thuis eet ik meestal vegetarisch en ik vind het dan ook leuk om nieuwe recepten te ontdekken. Maar als ik uit eten ga, of als ik bij iemand kom eten maak ik hiervoor graag een uitzondering. Balans ;)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Oproepen

Koken, eten, borrelen

Marije, Amsterdam
2021-06-29

Bekeken: 502

Aangemeld: 0

Gereageerd: 12

Hoi allemaal, Ik ben Marije, 29 jaar en ik woon sinds januari 2020 in Amsterdam. Ik heb de stad nog niet op volle toeren meegemaakt (for obvious reasons) en het lijkt me daarom leuk om eetclubje te beginnen met wat leuke mensen om te stad te ontdekken. Ik hou erg van borrelen, koken en eten maar ik zou het ook leuk vinden om terrasjes te pakken en misschien dansjes te doen op een festival! Als jou dat ook leuk lijkt krijg ik graag een berichtje van je of een reactie onder deze post :) liefs Marije

https://www.eetclub.nl