Hallo, ik ben Tirza
lid sinds June 2020
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: vrouw

Ik ben Tirza, 53, ik woon in een kleine woongroep, met 2 katten en een lief hondje, het is bij ons een beetje een zooitje, maar wel heel gezellig. We zijn vrije geesten, anarchistisch, vanuit het hart en hebben niks met standaard. Voel je daar een klik mee? Leuk! Ik wil graag een veganistisch kook-en eetclubje beginnen, leeftijd maakt niet uit, hoe gemêleerde hoe leuker! Houd jij ook van gezelligheid, koken en eten samen, wil je ook net als ik helemaal voor vegan gaan, maar is het ook allemaal een beetje nieuw voor je, meld je dan aan. Oude rotten in het vak, zijn natuurlijk ook welkom, leer het ons! ;-) Ik dacht en dan omstebeurten steeds bij iemand anders thuis afspreken. En het lijkt me super als hier uiteraard mooie vriendschappen uit ontstaan..
Alles wat we moeten weten over jou?
Liefst gezond, puur en onbewerkt. Volle rijst bv en liever geen witmeel, gluten. Geen suiker, maar wèl zoeten met rozijnen, dadels, steviapoeder etc. En ik bak bv graag met kokos-, amandel- en havermeel bv.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Glutenvrij
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
De nieuwste trend
Oproepen

Vegan koken en eten in Nijmegen

Tirza, Nijmegen
2020-06-14

Bekeken: 458

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Ik ben Tirza, 53, ik woon in een kleine woongroep, met 2 katten en een lief hondje, het is bij ons een beetje een zooitje, maar wel heel gezellig. We zijn vrije geesten, een beetje anarchistisch en zeker geen standaard. We proberen zoveel mogelijk in ons hart zijn ;-) Ik wil graag een veganistisch kook-en eetclubje beginnen, leeftijd maakt niet uit, hoe gemêleerde hoe leuker! Houd jij ook van gezelligheid, koken en eten samen, wil je ook net als ik helemaal voor vegan gaan, maar is het ook allemaal een beetje nieuw voor je, meld je dan aan. Oude rotten in het vak, zijn natuurlijk ook welkom, leer het ons! ;-) Ik dacht en dan omstebeurten steeds bij iemand anders thuis afspreken. En het lijkt me super als hier uiteraard mooie vriendschappen uit ontstaan..

https://www.eetclub.nl