Hallo, ik ben Marco
lid sinds July 2020
your image

Woonplaats: Tilburg

Geslacht: man

Leeftijd: 57

Met voormalige baan in de catering én door mijn meest recent studie voedingsleer en koolhydraatbeperkte eetpatroon, ben ik nog bewuster met meer de bereiding van gezonder en vers eten. Mijn grootste passie is de Mediterrane en Midden Oosterse keuken. Het is altijd een zoektocht om diverse recepten tot een nieuw gerecht met een twist, te combineren, al dan niet met een smakelijk glas wijn. Mijn grootste passie is mijn moestuin, met 300m2 komt er voldoende BIO groente (bijvoorbeeld aardbeien, vijgen, asperges en aardpeer). Verder houd ik van foodtruckfestivals, voor- en najaarswijnproeverijen, bierfestivals, cabaret, en alle moderne stromingen muziek van Indiepop tot liquid drum&bass. Ik ben op zoek naar gelijkgestemden , singles of stellen die het leuk vinden om één of twee keer per maand bij elkaar te komen en de tijd te nemen, om ontspannen samen te koken. Mijn motto; samen koken verbindt ! Ik ben iemand die niet je niet blij maakt met een Michelin-achtig recept, maar denk eerder aan Yotam Ottolenghi of Jamie Oliver stijl. Als een gerecht op een bord maar voldoende kleur heeft en niet eruit ziet alsof het al gegeten is, dan vindt ik het prima! Wie heeft er interesse? Liefst in Tilburg
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb geen voedselallergie of intolerantie. Heb jij er wel één, dan lijkt mij dat een uitdaging om rekening mee te houden, zeker gezien mijn achtergrond, maar het moet ook voor de rest van de groep niet te moeilijk zijn. Ik eet alles, maar liefst houd ik ook rekening met een duurzaam menu (sinds kort ook de Schijf van Vijf). Ik eet bijvoorkeur geen varkensvlees, of al te veel ( rood)vlees, ofschoon ik een BBQ niet zal afslaan.
Kookniveau
Ik wil graag experimenteren in de keuken en samen met de eetclub nieuwe gerechten en stijlen uitproberen.
Mijn dieet is...
Glutenvrij
Ik haal inspiratie uit...
TV-programma’s
Familierecepten
Mijn vrienden
Oproepen

Samen koken = genieten !

Ma

Marco, Tilburg
2021-10-21

Bekeken: 767

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Ik zoek in Tilburg en direkte omgeving, Bourgondisch ingestelde mensen, kookgekken, kookliefhebbers, hobbykoks, wijnconnaisseurs, wijnliefhebbers, om samen te koken en te borrelen. Maximaal 4 mensen aan huis. Mijn idee; samen een menu opstellen en samen koken en genieten,. Iedere keer bij iemand anders. Koken aan de hand van een thema, bijvoorbeeld een keer Italiaans, Grieks, Syrisch, vega. Eerste ontmoeting; ergens in het openbaar afspreken en kennis met elkaar maken en kijken of er een match is. N.B.: als gewenste eetclub locatie moest ik mijn postcode invullen, maar het mag ook Tilburg e.o. zijn.

https://www.eetclub.nl