Hallo, ik ben Peter-Jan
lid sinds July 2020
your image

Woonplaats: Den Haag

Geslacht: man

Leeftijd: 58

Ik voel me al heel lang 35, maar ik ben inmiddels echt 55. Ik ben sinds 2017 weer vrijgezel en heb drie kinderen. Ik woon in een nieuwbouwwijk bij Den Haag en dat bevalt mij prima. Ik rijd graag op de motor maar ik kan ook paardrijden en skiën, ik heb gitaarles, luister graag naar muziek en ik vind het zalig om met mijn kinderen in en om het huis wat aan te rommelen. Ik wil mijn sociale leven graag uitbreiden en omdat ik van koken, borrelen en eten houd, kan een kookclub daarbij naar mijn mening heel leuk zijn! Nieuwe mensen leren kennen is sowieso tof en al helemaal als je samen kunt genieten van de simpele dingen van het leven. Leeftijd is niet echt een dingetje, hoewel een clubje van ongeveer rond mijn eigen leeftijd misschien het leukst is voor aansluiting in gesprekken.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik houd van lekker eten en drinken, als het kan graag in goed gezelschap, maar ik kook ook graag goed voor mijzelf. Ik kan heel goed mijn eigen kookclub zijn, als het ware, maar dat is minder gezellig. Ik word blij van bijvoorbeeld Frans, Italiaans en Aziatisch en sta open voor nog veel meer. Ik heb in mijn huis een kleine keuken, maar wel met de juiste spullen erin. Daarnaast heb ik voor in de tuin een Kamado BBQ, het is echt superleuk om bezig te zijn met grillen of slow cooking - denk daarbij aan porchetta, pulled pork of picanha maar ook aan een chilli met gerookt en gepulled draadjesvlees. Het mooiste van koken is voor mij om met eenvoudige, goedkope, liefst biologische ingrediënten iets echt lekkers maken en daar samen van genieten. Ik ben dol op de klassiekers als Boeuf Bourguignon, Hachis Parmentier, zelfgemaakte ravioli of een minestrone en ik word alleen al blij van het bladeren in kookboeken.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Samen borrelen, koken, eten en gezelligheid maken!

Peter-Jan, Den Haag
2020-07-25

Bekeken: 550

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hi, ik ben Peter-Jan uit Den Haag (Ypenburg). Omdat ik geen passende kookclub vind, ga ik zelf op zoek naar nieuwe mensen (m/v) die het leuk zouden vinden om in elkaars gezelschap te genieten van de kleine dingen van het leven: samen borrelen, koken en lekker eten. Hoe simpel kan het zijn? Zei daar iemand limoncello, sauvignon blanc of, voor bij de kaas, een dessert wijntje? Teken dan vooral in!

De voorgestelde kookclub, omgeving Den Haag, Delft en Nootdorp, is bedoeld voor iedereen. Ik kan er niet meer omheen dat ik vijftiger ben geworden, qua leeftijd wil ik niet teveel voorbehoud maken, als er maar aansluiting bij elkaar gevonden wordt in gesprekken. En is dat aspect, als je eerlijk bent, niet eigenlijk het vehikel van een kookclub?

Ik vind zelf bijna alles lekker, dus er zijn eigenlijk geen dont's, als het maar koken is met verse ingrediënten. Ik wil géén vega club, hoewel vega zeker welkom is in het repertoire. Als je meer wil weten over mij, bekijk dan vooral even mijn profiel.

Indicatie maximale reisafstand is wat mij betreft: graag op de fiets bereikbaar. Borrelen, koken en eten, daar hoort een lekker drankje bij en dat verhoudt zich slecht tot autorijden!

https://www.eetclub.nl