Hallo, ik ben Jim
lid sinds July 2020
your image

Woonplaats: Amstelveen

Geslacht: man

Leeftijd: 33

Altijd al heb ik heel veel plezier gehad in koken, experimenteren met nieuwe gerechten en technieken, en uiteraard ook met het opeten ervan. Maar... Samen is dat veel leuker dan in je eentje! Sinds kort woon ik In Amstelveen, waar ik graag nieuwe mensen wil leren kennen met wie ik deze passie kan delen. Zelf kook ik veel mediterraan, zoals falafel met allerlei sauzen en toppings, maar ook een goed vleesgerecht maakt mij erg blij. Uit de Indiase en Indonesische keuken kook ik ook regelmatig. Verder bak ik graag taarten, zoals de "torta di Santiago" en de "torta di cioccolato alle mandorle"
Alles wat we moeten weten over jou?
Voedselallergie├źn heb ik niet, maar ik houd zelf niet zo van orgaanvlees en Franse kazen. Wat betreft vlees en vis vind ik veruit het meeste lekker.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingredi├źnten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Oproepen

AmstelvEet

Jim, Amstelveen
2020-07-30

Bekeken: 53

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Met deze kookclub wil ik mijn liefde voor koken en eten graag delen met anderen, die net als ik graag in de keuken staan. Dan wel om nieuwe gerechten uit te proberen, dan wel om juist bekende recepten te herhalen en aan te scherpen. Ik heb zelf met name ervaring met mediterraan/Midden-Oosters eten, Indiaas eten en Indonesisch eten.

https://www.eetclub.nl