Hallo, ik ben Charlotte
lid sinds July 2020
your image

Woonplaats: Rotterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 26

Hoi, ik ben Lotte, 26 jaar en net verhuisd naar Rotterdam voor studie en werk. Ik ben dol op koken en bakken en leer graag mensen kennen door samen te koken en leuke eetplekken te ontdekken. Wanneer ik niet studeer of thuis ben, dan ben ik op reis door Europa en de internationale keukens aan het uit proberen. Verder ben ik dol op een goed boek, diepe gesprekken en nieuwe films en series kijken.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben vegetarisch, maar ik weet af en toe wel vis en ik heb een lichte lactose intolerantie, maar daar hoef je in principe geen rekening mee te houden :)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Eetclub gezocht in Rotterdam!

Charlotte, Rotterdam
2020-07-31

Bekeken: 93

Aangemeld: 2

Gereageerd: 1

Hoi allemaal. Ik ben Lotte, 26 jaar en relatief nieuw in Rotterdam. Ik zoek graag gelijkgestemden die net zoals ik van lekker eten houden, leuke gesprekken voeren en graag met elkaar optrekken voor een borrel, kookavond of uit eten gaan. Ik hou erg van reizen, andere culturen ontdekken en het liefst prop ik iedereen vol met zelfgebakken taarten. ik sta voor heel veel dingen open! Het lijkt me super leuk om een club te creƫren met gedeelde interesses. Lijkt dat je ook leuk, dan hoor ik het graag!

https://www.eetclub.nl