Hallo, ik ben Jan
lid sinds August 2020
your image

Woonplaats: Apeldoorn

Geslacht: man

Leeftijd: 25

Hoi, Ik ben Jan! Nu 22 jaar oud en recentelijk naar Apeldoorn verhuist voor mijn ingenieursbaan in Deventer. Van jongs af aan kook ik eigenlijk al en geniet ik hier ook van. Het liefst loop ik eerst 3 rondjes in de aziatische of turkse supermarkt voordat ik besluit wat we eten. Ik geloof dat samen eten dé manier is om nieuwe mensen te leren kennen en wil me daarom ook graag bij een clubje aansluiten. Als ik voor mezelf kook volgt het liefst géén recept, maar bedenk ik een gerechtje met de ingrendienten uit de koelkast. Ik ben benieuwd naar je verhalen, wie je bent en (bedenk eens een gekke vraag...) met welk keukengereedschap je het meest kan identificeren ;) Mijn verhalen zullen waarschijnlijk gaan over: mijn reizen (22 landen), mijn tussenjaar in een Amsterdams Hostel en de kleine dingen die ik op een dag mee maak.
Alles wat we moeten weten over jou?
mijn allervieste eten: Schelpdieren. bah. Mijn favoriete eten: zelf gemaakte pasta met cherry tomaatjes, spizanzie en (pijnboom)pitjes
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn reizen
Oproepen

Welkom aan alle jonge Apeldoorners

Jan, Apeldoorn
2020-09-19

Bekeken: 720

Aangemeld: 5

Gereageerd: 2

Hoi, ik ben Jan!

Een tijdje geleden ben ik naar het binnencentrum van Apeldoorn verhuist, maar heb hier nog niet zo veel contacten op kunnen bouwen. (Je weet wel, Corona enzo...).

In plaats van spontaan je tegen te komen, wil ik je nu alvast uitnodigen om een keer te komen eten.

Zodra je mn appartementje binnen stapt, leer je me gelijk een beetje kennen. Je ziet dan: veel planten, lekker vrolijk muurtje, keyboardje en een fijn balkon.

Het doel van de eetclub is het leren kennen van leeftijdsgenoten in de stad. Hoe vaak en waar we afspreken bepalen we samen.

Zelf ben ik 22 jaar, studeerde ik Civiele Techniek en werk in Deventer. Oorspronkelijk kom ik uit Veenendaal.

Welkom, laat je even weten wanneer je komt?

(Mocht ik niet reageren via de website, stuur dan even een appje naar 06-42290446)

Donderdag 17 september hadden wij onze eerste eetavond, dat was fijn en leuk! Er is wel nog plek voor nog meer deelnemers.

https://www.eetclub.nl