Hallo, ik ben Rick
lid sinds August 2020
your image

Woonplaats: Emmeloord

Geslacht: man

Leeftijd: 31

Welkom op mijn profiel! :) ik ben Rick, 28 jaar en woon in Emmeloord. Ben een makkelijke prater en ben heel sociaal en geïnteresseerd aangelegd naar anderen. Een eetclub beginnen lijkt me hartstikke gezellig, maar ook om gewoon met nieuwe mensen af te spreken en te kijken of er een klik ontstaat om vervolgens leuke dingen mee te ondernemen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben zelf een makkelijke eter en lust ik veel als het gaat om gezonde voeding. Daar kun je mij altijd blij mee maken. Eet zoveel mogelijk gevarieerd. Gerechten met vlees vermijd ik. ik houd ervan om nieuwe producten en nieuwe gerechten uit te proberen. Ik eet grotendeels vegetarisch en ook al iets meer dagen vegan.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
De Versmarkt
Oproepen

Gezond eten en gezelligheid staan bij mij hoog in het vaandel!

Rick, Emmeloord
2021-10-08

Bekeken: 1164

Aangemeld: 2

Gereageerd: 3

Hallo allemaal! ☺️ Ik ben Rick, 28 jaar en woon in Emmeloord. Ondanks dat ik zelf een hele vlotte babbel heb, makkelijk contact maak, ik toch merk dat ik het lastig vind om mensen te treffen waar ik een goede connectie mee kan hebben. Ben zelf hoogsensitief en is het soms lastig om begrepen te worden door de mensen om je heen. Daarom besloot ik om het over een andere boeg te gooien en mijn horizon wat te verbreden. Ik sta open om nieuwe mensen te ontmoeten zowel bij mij in de Noordoostpolder, als in de buurt van Emmeloord zoals: Dronten, Lelystad, Zwolle, Kampen, Steenwijk, Met ongeveer een rijafstand van 30 a 45 minuten (Liefst mooi dicht in de buurt). Als je bijvoorbeeld een uur van me vandaan woont, mag je altijd reageren en kijken we wat er mogelijk is. Het lijkt me zowel leuk om een kleine eetclub te beginnen, als nieuwe mensen te leren kennen en daarmee lekker te gaan wandelen, spelletjes te doen, de natuur ingaan en leuke gesprekken mee te kunnen voeren en iets moois mee op te kunnen bouwen. Zelf ben ik vegetariër en ben ik al wat vaker veganistische gerechten aan het uitproberen, maar 100% vegan is nog niet aan de orde. Goede en gezonde voeding is erg belangrijk voor me en voel ik me heerlijk bij en krijg er boordevol energie van. Hoe leuk is het als we daar onder andere onze passie in kunnen delen? Herken je dingen in jezelf of ben je vooral benieuwd naar meer? Graag zie ik dan je reactie tegemoet en zal ik je berichtje met veel plezier beantwoorden! :) Groetjes Rick.

https://www.eetclub.nl