Hallo, ik ben Anne Arts
lid sinds August 2020
your image

Woonplaats: 'S Hertogenbosch

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 34

In december 2021 ben ik verhuisd naar 's-Hertogenbosch, waar ik samenwoon met mijn vriend. De omgeving en de stad leer ik inmiddels aardig kennen maar het opdoen van nieuwe contacten vind ik wat lastiger. Ik hou van wijn (ik ben sommelier dus ja.. altijd op zoek naar leuke wijnbarretjes en restaurantjes met een mooie wijnkaart) ben ook dol op eten! Vind het erg leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Daarnaast hou ik van wandelen en kletsen, een kop koffie gaat er ook altijd wel in.
Alles wat we moeten weten over jou?
.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Oproepen

Wandelgroepje - Den Bosch

Anne Arts, 'S Hertogenbosch
2022-02-16

Bekeken: 224

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Dag allemaal, Ook zin om er af en toe even uit te wandelen? Den Bosch heeft heel veel mooie parken en natuurgebieden. Ik ken er zelf nog vrij weinig van en zou ze graag willen ontdekken. Heb jij zin om mee te wandelen?

Wijnproefgroep - Den Bosch

Anne Arts, 'S Hertogenbosch
2022-02-16

Bekeken: 273

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Dag allemaal, Zelf ben ik dol op wijn, ik heb WSET 3 afgerond en ben op zoek naar een proefgroep. Een groep waar ik ongeveer 1x in de maand samen wijn mee kan proeven. Nieuwe wijnen ontdekken, leren over andere gebieden en zo mijn kennis op pijl te houden maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik zoek anderen (minimaal WSET 2) om een groep mee te starten. Dus lijkt het je leuk, stuur dan een berichtje.

https://www.eetclub.nl