Hallo, ik ben Leonie Pieterse
lid sinds August 2020
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: vrouw

Ik ben opgegroeid in Renkum. Voor mijn studie ben ik in Nijmegen komen wonen (wat een heerlijke stad!). Ik heb tijdens deze studie (culturele maatschappelijke vorming) veel fijne mensen leren kennen. Een aantal daarvan spreek ik nog regelmatig, maar na de studie zijn toch ook veel mensen verhuisd en zijn dingen een beetje verwaterd. Het lijkt me leuk om mijn sociale kring weer wat te verbreden. Ik vind koken leuk, maar ben geen sterrenchef. Gezelligheid staat voor mij centraal bij 't vinden van een eetclubje! Iets anders ondernemen vind ik natuurlijk ook leuk. Mijn hobby's wisselen nog wel eens. De ene dag wil ik leren leeuwen temmen en de andere dag wil ik graag leren fotograferen. Dit heeft als nadeel dat ik nooit ergens écht heel goed in zal worden.. Zo staan verschillende muziekinstrumenten in de hoek te verstoffen en mijn massage cursus is nooit verder gekomen dan wat beginners kneepjes. Het grote voordeel? 't hoeft zo in elk geval nooit saai te zijn. Dingen waar ik altijd wel voor te porren ben? Borrelen, (bord-)spelletjes, spontane avontuurtjes, wandelen, (vals) zingen, karaoke, camperen, muziek, sushi restaurants failliet eten, wijnproeverijen en... Gewoon genieten.
Alles wat we moeten weten over jou?
Geen verdere bijzonderheden, ik heb gelukkig geen allergieën en dergelijke. Ik ben geen grote fan van vis, maar ik sta er altijd voor open om dingen te proberen.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Whatsappgroep vol spelletjesmensen, bourgondiërs, cocktailmixers en gezelligheid

Leonie Pieterse, Nijmegen
2021-04-12

Bekeken: 376

Aangemeld: 0

Gereageerd: 3

Hi! Ik ben Leonie, 30 jaar en ik woon in Nijmegen. Ik ga een whatsappgroep aanmaken voor mensen eind twintig/begin dertig in Nijmegen en omgeving. Lekker eten, bordspelletjes, flink ouwehoeren, wandelen, wijnproeverijtjes en wanneer het allemaal weer mag: festivals en concerten bezoeken, aan het waalstrandje liggen (met hapjes en/of instrumenten), gewoon even in het park hangen, noem 't maar op. Gewoon gezellig, mensen die samen iets leuks willen doen.

Ik zal in de komende maanden verschillende activiteiten aanzwengelen waar je op aan kan haken, maar voel je altijd vrij om iets te initiëren. In deze tijd gaat het natuurlijk lastig zijn om met veel mensen tegelijk af te spreken. We moeten ook niet de ambitie hebben dat iedereen in de whatsappgroep altijd overal bij aanwezig kan zijn. Ik zie het zo: Je hebt zin om iets te doen? Je gooit het in de groep en noemt hoeveel mensen hierbij aanwezig kunnen zijn. Dan kunnen anderen reageren en aanhaken!

Iedereen is wat mij betreft welkom! De enige regel die ik aan de appgroep wil hangen is dat ik me het recht voorbehoud om je uit de appgroep te kicken als je na een jaar nooit ergens op aangehaakt bent of als je om andere redenen ontzettend ingewikkeld bent voor de whatsappgroep.

Lijkt dit je wat? Dan zou ik je willen uitnodigen om even te videobellen met me! Dan is daarna meteen de drempel weg om aan te haken bij eventuele activiteiten. Want je hebt tenslotte in elk geval al één iemand 'ontmoet'. Niks ingewikkelds, geen sollicitatie gesprek, gewoon een paar minuten online kennismaken. Is 't na dit gesprek toch niks voor je? Dan hebben we daar niks mee verloren toch? Even goede vrienden!

Wie weet tot snel!

https://www.eetclub.nl