Hallo, ik ben Lily
lid sinds August 2020
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Ik ben 27 jaar, werk in de psychiatrie. In mijn vrije tijd hou ik van reizen, koken, bakken, lezen, wandelen en nieuwe plekken ontdekken.
Alles wat we moeten weten over jou?
Een van mijn grootste hobby’s is koken! Ik kook graag divers en mijn favoriete keuken is de Aziatische keuken en dan vooral de Chinese, Vietnamese, Indische en Japanse keuken. Daarnaast vind ik het erg leuk om te bakken. Ik hoop hier een leuk eetclubje te vinden!
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
TV-programma’s
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Asian Fusion kookgroep

Lily, Utrecht
2021-01-06

Bekeken: 675

Aangemeld: 0

Gereageerd: 3

Hai! Ik ben Lily, 27 jaar oud, woonachtig in Utrecht en wil graag een kook/eetclubje beginnen, dat zich voornamelijk richt op de Aziatische keuken. Ik heb zelf vooral ervaring met het koken van Chinees, Vietnamees en Indisch en kan ook een beetje Koreaans, Japans en Indiaas koken. Ik zou graag recepten, technieken en verhalen uitwisselen. Mijn idee is om ongeveer ééns per 2/3 weken af te spreken bij een van ons thuis, waarbij er bij elke maaltijd ook een vega optie is. Daarnaast lijkt het me leuk om af en toe een nieuwe leuke (asian) spot in Utrecht te ontdekken. Graag hoor ik wie hier ook open voor staat! Groetjes, Lily

https://www.eetclub.nl