Hallo, ik ben Eline
lid sinds August 2020
your image

Woonplaats: Delft

Geslacht: vrouw

Hee, ik ben Eline (25) en ik ben op zoek naar leuke mensen en lekker (vegetarisch) eten :) ik woon al een tijd in Delft en ik heb zin om weer eens wat nieuwe mensen te ontmoeten, ik ben altijd in voor een goed gesprek en hoe kan dat beter met eten??? Daarnaast vind ik het ook leuk om spelletjes te spelen en om te wandelen in de natuur, maarja dat is andere koek ;-)
Alles wat we moeten weten over jou?
Vegetarisch
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Oproepen

Eten in Delft

Eline, Delft
2020-10-31

Bekeken: 766

Aangemeld: 7

Gereageerd: 2

Hee Delftenaren, Aangezien ik (Eline, 26, werkende in de GGZ) alweer een tijd uit het studentenleven ben gerold (alhoewel ik nog wel met studenten woon ;-) en het grootste gedeelte van mijn vrienden overal en nergens in Nederland woont, dacht ik hoe ontmoet ik nu nieuwe mensen? Via een eetclub dus. Blijkbaar bestaat dit, helemaal top! :) Lang verhaal kort: zin om nieuwe mensen te ontmoeten en hoe is dat makkelijker dan door samen te eten en gezellig te kletsen! Daarnaast houd ik ook van spelletjes, dus dat kan ook altijd als toevoeging na het eten ;) En wie weet wat voor leuke activiteiten we nog meer kunnen doen. 

Ik zou zeggen zo'n 1x per 4 weken, al ben ik zelf vrij makkelijk en spontaan dus alles kan. Ik zie dat er al een eetclub is in Delft voor 30-40, super leuk, ik hoop het gat te dichten voor de 20-30 groep! 

https://www.eetclub.nl