Hallo, ik ben Erica
lid sinds September 2020
your image

Woonplaats: Heerenveen

Geslacht: vrouw

Hoi! Ik ben Erica, 25 jaar en ik woon met mijn vriend samen in Heerenveen. In mijn vrije tijd wandel ik graag, sport ik en daarnaast vind ik het leuk om te koken. Ik vind het leuk om af en toe uitgebreid te koken, maar kan ook genieten van een goede kop huisgemaakte soep of een lekkere stamppot.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet vrijwel alles behalve hele romige sausen en veel soorten kaas (en ja, veel vrienden verklaren me voor gek dat ik dat niet lekker vind). Verder ben ik niet vegetarisch/veganistisch, maar kook ik wel veel vegetarisch/veganistisch, dus daarmee experimenteren lijkt me ook leuk.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Oproepen

Eet/kook/borrelclub Friesland

Erica, Heerenveen/Friesland
2023-10-20

Bekeken: 163

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Hi! Mijn naam is Erica, ik ben 25 en ik woon met mijn vriend in Heerenveen. Naast wandelen en sporten vind ik het leuk om in de keuken te staan en het lijkt me leuk om via die weg nieuwe mensen te ontmoeten. Qua wat we koken sta ik overal voor open; ik vind het zelf leuk om me af en toe wat meer uit te sloven maar ik kan ook genieten van een huisgemaakte soep, een goede stamppot of een lekkere ovenschotel. Eventueel zou ik ook wat meer met vega/vegan gerechten willen gaan experimenteren. Lijkt het jou leuk met een groepje te gaan koken (en/of borrelen;)) stuur dan vooral een reactie!

https://www.eetclub.nl