Hallo, ik ben Natascha
lid sinds October 2020
your image

Woonplaats: Rotterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 38

Hi! Ik ben op zoek naar gezellige mensen om een nieuw eetclubje mee te starten. Ik hou erg van goede wijntjes en nieuwe recepten uit proberen. Gr. Natascha
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet geen vlees!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Oproepen

Gezellige meiden regio Rotterdam/Utrecht/Den Haag gezocht !

Natascha,
2021-06-02

Bekeken: 337

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hoi jij daar ! Een vriendin en ik zijn op zoek naar een paar spontane meiden die het leuk vinden in ons bestaande eet/stap clubje te komen. We spreken maandelijks af maar houden er ook erg van spontaan/last minute iets te ondernemen. Onder het motto van als je genoeg leuke mensen in een groepje hebt zitten, is er altijd wel iemand die zin heeft om af te spreken! Ben jij tussen de 28 en 40 jaar en vind je het niet erg af en toe een stukje te reizen om af te spreken? Wij houden zelf erg van gezellig appen en vinden het fijn als er initiatief wordt getoond. Ook niet onbelangrijk: wij roken niet, zijn vrijgezel en hebben geen kids. Stuur een berichtje als je bij onze groep wilt komen en wie weet spreken we binnenkort af !

Gezellige meiden regio Rotterdam gezocht !

Natascha, Rotterdam
2021-01-31

Bekeken: 539

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hi gezellige meiden ! In deze corona tijd vind ik het erg ontspannend om te koken. Maar vind dit wel gezellig om met iemand samen te doen, met een lekker flesje wijn erbij. Spreekt jou dit aan? Stel je dan even voor en wie weet gaan wij binnenkort een heerlijk diner maken !

https://www.eetclub.nl