Hallo, ik ben Conchita
lid sinds October 2020
your image

Woonplaats: Rosmalen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 58

Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan, als ik de tijd heb om lekker te kokkerellen. Experimenten, uitproberen en ontdekken. Daar word ik blij van. Bestaande recepten aanpassen naar mijn smaak, of de smaak van mijn gezelschap. Ik kook graag met verse producten, zonder pakjes en zakjes. De belangrijkste afspraak die ik met mezelf heb over gezond eten, is dat iedere maaltijd voor de helft uit groente of fruit moet bestaan.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik hou niet van haring en tuinbonen... ;-) Ik eet nog wel vlees en vis, maar wil me graag verder verdiepen in vegetarisch koken en eten.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Oproepen

Samenzijn in coronatijd

Co

Conchita,
2020-10-19

Bekeken: 324

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

In deze gekke coronatijd mis ik vooral de verbinding met anderen. En omdat samen eten alweer steeds lastiger wordt, vind ik het fijn om als alternatief elkaar online te ontmoeten. Met hartsverbonden communicatie wil ik een bijdrage zijn aan deze eenzaamheid en het verlies van verbinding. Dat doe ik op een hele eenvoudige manier, middels online bijeenkomsten, waarin stil zijn en je met je hart verbinden voorop staat, om van daaruit ook met elkaar te verbinden en jezelf weer op te kunnen laden met positieve energie en onvoorwaardelijke liefde. Juist in deze tijd merk ik dat er een grotere behoefte is aan contact en verbinding. Daar waar fysiek en live contact weer steeds minder mogelijk is, is het mijn verlangen om mensen online mee te nemen in het creƫren en ervaren van de kracht van een hartsverbinding. Heb jij behoefte aan puur contact? En vind je het prettig om jezelf en elkaar te ontmoeten in de stilte van je hart? Reageer dan op deze oproep, zodat ik je de link voor het online samenzijn kan toesturen. Je bent van harte welkom! Hartegroet, Conchita

https://www.eetclub.nl